ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι-Μέγκαν: Νέα τηλεταινία για τη ζωή τους - Θέμα η «απόδραση» από το παλάτι

 Χάρι-Μέγκαν: Νέα τηλεταινία για τη ζωή τους - Θέμα η «απόδραση» από το παλάτι

Το πολύκροτο…διαζύγιο του ζεύγους Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια θα μεταφερθεί στην οθόνη, σε μία τρίτη τηλεταινία για τη ζωή τους που όπως φαίνεται εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η τρίτη τηλεταινία από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV θα έχει τίτλο «Χάρι & Μέγκαν: Δραπετεύοντας από το Παλάτι» και θα συμπληρώσει την τριλογία που ξεκίνησε με το λαβ στόρι του πρίγκιπα Χάρι και της 36χρονης Μέγκαν Μαρκλ και συνεχίστηκε με το βασιλικό γάμο.

Σύμφωνα με το Deadline θα αποκαλύπτει «τι ακριβώς συνέβη μέσα στο παλάτι και οδήγησε το Χάρι και τη Μέγκαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το γιό τους Άρτσι».

Το κάστινγκ για την τρίτη τηλεταινία έχει ήδη ξεκινήσει, η παραγωγή της προγραμματίζεται για την άνοιξη και το φιλμ αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή εντός του 2021, άγνωστο προς το παρόν πότε.

Σύμφωνα με την Deadline, η νέα ταινία «θα περιγράφει λεπτομερώς το αυξανόμενο αίσθημα μοναξιάς και τη θλίψη της Mέγκαν, καθώς επίσης και την απογοήτευσή του ζεύγους που το παλάτι δεν τους υπερασπίστηκε απέναντι στις επιθέσεις του Τύπου».

Επίσης θα εστιάζει στο φόβο του Χάρι ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και ο ίδιος δεν θα μπορέσει να προστατεύσει τη γυναίκα του και το γιο από «τις ίδιες δυνάμεις που προκάλεσαν τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του».


Θα εξετάσει επίσης τις «οικογενειακές διαμάχες» μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν, και τους άνδρες της οικογένειας, τον Πρίγκιπα Χάρι, τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του Ούλιαμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

25η Μαρτίου - Ρίγη συγκίνησης: Το μήνυμα του πιλότου του «ΖΕΥΣ» -«Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές»