ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή

H 24χρονη ήταν μέλος συγκροτήματος και εκείνη, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση.

Φως στα αίτια του θανάτου της 24χρονης Mina Topley-Bird, έριξε το δικαστικό πόρισμα καθώς η νεαρή γυναίκα έβαλε τελικά η ίδια τέλος στη ζωή της.

Η Topley-Bird ήταν κόρη του τραγουδιστή των θρυλικών Massive Attack, Adrian Nicholas Matthews Thaws ή «Tricky» όπως ήταν το προσωνύμιο με το οποίο έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη.

O frontman των Massive Attack

Η 24χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της τον Μάιο του 2019 ωστόσο η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας έγιναν γνωστά δυο χρόνια ακριβώς μετά.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Mina επέστρεψε με το τρένο στο σπίτι της, έχοντας ολοκληρώσει μια live εμφάνιση με το συγκρότημά της «404». Όμως, η εμφάνιση δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να γυρίσει ράκος και να πάθει ψυχωτικό επεισόδιο μέσα στο τρένο.

H Mina

Κάπως έτσι, η Mina αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ντάρλινγκτον, όπου πήγε μόνη της αμέσως μετά το ψυχωτικό επεισόδιο στο τρένο.

Αμέσως μετά την αυτοκτονία της κόρης του, ο «Tricky» έγραψε στο Facebook: «Νόμιζα πως μπορούσα να αντέξω την απώλεια αλλά η κόρη μου δεν είναι εδώ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Νιώθω πως ο κόσμος δεν υπάρχει, πως τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Η ψυχή μου άδειασε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Με αυστηρά μέτρα το λιανεμπόριο, ανοίγει η μετακίνηση από δήμο σε δήμο, πιο πίσω τα σχολεία