ΚΟΣΜΟΣ

Διώρυγα του Σουέζ: Η θεότρελη θεωρία συνωμοσίας - Η κατάρα του Φαραώ «κόλλησε» το Ever Given

Διώρυγα του Σουέζ: Η θεότρελη θεωρία συνωμοσίας - Η κατάρα του Φαραώ «κόλλησε» το Ever Given

Μπορεί το τεράστιο cargo να ξεκόλλησε μετά από έξι μέρες ωστόσο οι θεωρίες συνωμοσίας για τι ακριβώς το... έσπρωξε εκεί δίνουν και παίρνουν!

Το Ever Given ξεκόλλησε από τα αβαθή που είχε πέσει στη Διώρυγα του Σουέζ, ωστόσο οι χρήστες των social media ανακάλυψαν μια απίστευτη θεωρία συνωμοσίας σε σημείο που ανάγκασαν επιστήμονα να τη διαψεύσει!

Σύμφωνα με τη νέα θεωρία συνωμοσίας, όλα αυτά συνέβησαν εξαιτίας της... κατάρας του Φαραώ, καθώς στις 3 Απριλίου θα παρουσιαστούν στο κοινό 22 μούμιες, μια εξ αυτών και του Ραμσή του Δεύτερου.

Εκτός από το συμβάν με το Ever Given, στην Αίγυπτο εκτροχιάστηκε ένα τρένο με 30 νεκρούς, κατέρρευσε μια τσιμεντένια γέφυρα ενώ ξέσπασα και δυο μεγάλες πυρκαγιές.

Και αφού η θεωρία συνωμοσίας για την κατάρα του Φαραώ πήρε διαστάσεις επιδημίας στα social media, ο Αιγυπτιολόγος Zahi Hawass, αναγκάστηκε να διαψεύσει όλα αυτά τα χολιγουντιανά σενάρια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Arabiya, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κατάρα και τίποτα το μεταφυσικό σε ότι έχει συμβεί στη χώρα ενώ αναφερόμενος στους θανάτους αρχαιολόγων που είχαν λάβει μέρος σε ανασκαφές τόνισε πως πιθανότατα ήρθαν σε επαφή με αρχαία παθογόνα.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν η Αίγυπτος θα βιώσει και άλλο περίεργο συμβάν ή απλά τα γεγονότα συνέπεσαν μεταξύ τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο δύσκολη εξίσωση! Τα νέα δεδομένα για λιανεμπόριο, σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις