ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι-Μέγκαν: Είπαν ψέματα για το μυστικό τους γάμο; Δεν έγινε ποτέ λέει ο Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι

Χάρι-Μέγκαν: Είπαν ψέματα για το μυστικό τους γάμο; Δεν έγινε ποτέ λέει ο Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι

Νέα τροπή στο πολύκροτο σίριαλ Χάρι-Μέγκαν δινει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι λέει ότι ο γάμος τους τελέστηκε κανονικά το Σάββατο στις 19 Μαϊου του 2018 και ότι ο ίδιος θα είχε διαπράξει «σοβαρό ποινικό αδίκημα» εάν υπέγραφε πιστοποιητικό νωρίτερα, γνωρίζοντας ότι είναι ψευδές.

O Aρχιεπίσκοπος ΚαντέρμπουριΑ.Ρ

Με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ο 65χρονος Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Γουέλμπι διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Μέγκαν και του Χάρι, λέγοντας ότι υπέγραψε το πιστοποιητικό την ίδια ημέρα που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο «νόμιμος γάμος ήταν το Σάββατο» είπε και έδωσε τέλος στη σχετική σεναριολογία. Πρόσθεσε βέβαια ότι πριν από το γάμο ο ίδιος «είχε κάποιες ιδιωτικές συναντήσεις με το δούκα και τη δούκισσα», αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει τι συνέβη και τι ειπώθηκε σε αυτές.

Στην πολύκροτη συνέντευξή της στην Όπρα η Μέγκαν είχε πει ότι εκείνη και ο Πρίγκιπας Χάρι είχαν παντρευτεί τρεις ημέρες πριν «μόνο οι δυο μας στην αυλή μας με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι».

Με ανακοινωθέν τους ωστόσο την περασμένη εβδομάδα άλλαξαν λίγο τις δηλώσεις περί ιδιωτικής τελετής. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων ο γάμος στη Βρετανία απαιτεί δύο επίσημους μάρτυρες.

«Το ζεύγος αντάλλαξε προσωπικούς όρκους λίγες ημέρες πριν από τον επίσημο/νόμιμο γάμο στις 19 Μαϊού» ανακοίνωσε εκπρόσωπός τους στην αμερικανική ιστοσελίδα Daily Beast.

Οι Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι μίλησε στον ιταλικό Τυπο κατά τη διάρκεια περιοδείας για την προώθηση του νέου του βιβλίου «Reimagining Britain: Foundations For Hope.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.