ΚΟΣΜΟΣ

H «πιο όμορφη αστυνομικός της Ρωσίας» έχασε τη δουλειά της και δεν μπορεί να την πάρει πίσω

H «πιο όμορφη αστυνομικός της Ρωσίας» έχασε τη δουλειά της και δεν μπορεί να την πάρει πίσω
Instagram/rosgvard_ekaterinburg

Η Άννα Χράμτσοβα, που είχε αναδειχτεί νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς της ρωσικής εθνικής φρουράς, έχασε την αγωγή που είχε ασκήσει μετά την αποπομπή της, η οποία είχε γίνει εξαιτίας μιας αμφιλεγόμενης ανάρτησης στο Instagram, για την οποία είχαν εκφραστεί προβληματισμοί περί πιθανού ζητήματος ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, δικαστήριο στα Ουράλια, όπου εργαζόταν στο παρελθόν η Χράμτσοβα για τη ρωσική εθνική φρουρά, επιβεβαίωσε ότι είχε προβεί σε ενέργειες με τις οποίες απαιτούσε να επιστρέψει στην υπηρεσία της και να αποζημιωθεί για τη βλάβη που της προκάλεσε η αποπομπή της. Ωστόσο τοπικό ΜΜΕ μετέδωσε την Τετάρτη ότι εκπρόσωπος του δικαστηρίου του Εκατερίνμπουργκ επιβεβαίωσε ότι «η αξίωση αυτή απορρίφθηκε πλήρως».

Σε σχόλια σε δημοσιογράφους η Χράμτσοβα είπε ότι θα ασκήσει έφεση. «Εξευτελίζουν την ταυτότητά μου ως εργαζόμενη» είπε η ίδια.

Η Χράμτσοβα είχε κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς της εθνικής φρουράς της Ρωσίας το 2019, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα στη δουλειά της, καθώς όλα έγιναν δυσκολότερα και αντιμετώπιζε προκατειλημμένη στάση.

Όταν κέρδισε τον τίτλο προκάλεσε αίσθηση στο Ίντερνετ, μα η καριέρα της διεκόπη τον Δεκέμβριο λόγω βίντεο στο Instagram, όπου έχει δεκάδες χιλιάδες followers. Όπως είχε αναφερθεί, το βίντεο έδειχνε εικόνες από το εσωτερικό του σταθμού όπου εργαζόταν, με αποτέλεσμα την απόλυσή της λίγο αργότερα.

Η ίδια έχει πει ότι δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει καριέρα και να γίνει influencer ή μοντέλο, καθώς προτεραιότητές της είναι η υπηρεσία στην οικογένεια και στη χώρα της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ίλιον: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca