ΚΟΣΜΟΣ

Αρρωστημένες πράξεις από 32χρονο – Ζητούσε από «11χρονη» να κάνει σεξ με το κατοικίδιό της

Αρρωστημένες πράξεις από 32χρονο – Ζητούσε από «11χρονη» να κάνει σεξ με το κατοικίδιό της
Pixabay

Πώς πιάστηκε στα «δίχτυα» των Αρχών ο διεστραμμένος άνδρας

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τις σκέψεις και τις πράξεις ενός 32χρονου άνδρα από το Σάντερλαντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Harindapan Gill παρουσιαζόταν ως ένα 13χρονο αγόρι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Chat Avenue» και προσπαθούσε να «ψαρέψει» ανήλικα κορίτσια να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο 32χρονος οικογενειάρχης, ξεκίνησε να μιλά με ένα «11χρονο» κορίτσι, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Ο Gill έφερε την κουβέντα εκεί που ήθελε και ζήτησε από τη «Faye» να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις με το σκυλάκι της.

Πίσω όμως από το προφίλ της «11χρονης», βρίσκονταν μέλη της «Angels of Innocence», μιας ομάδας κυνηγών παιδόφιλων του διαδικτύου. Μετά από ώρες κουβέντας με τον 32χρονο και ύστερα από αρρωστημένες κουβέντες και πράξεις που ζητούσε, ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Elizabeth Muir δήλωσε στο δικαστήριο ότι η υπόθεση ήταν «μία από τις πιο ακραίες τέτοιου είδους που έχουμε δει αναφορικά με τις απαιτήσεις» του παιδόφιλου.

«Πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι θέλατε να κάνετε σεξ με μία 11χρονη, θέλατε να βρει έναν ξένο να κάνει σεξ, και θέλατε από μια 11χρονη να κάνει σεξ με ένα σκύλο», τόνισε απευθυνόμενη στον Gill, ενώ σημείωσε πως αποτελεί «διαρκή κίνδυνο για την κοινωνία».

Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισής του, Helen Towers, υποστήριξε ότι ο εντολέας της «ένιωθε μοναξιά και ήταν στρεσαρισμένος», ενώ έδειξε μεταμέλεια.

Ο διεστραμμένος άνδρας παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την «ανήλικη» σε σεξουαλικές πράξεις και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, ενώ για τα επόμενα δέκα χρόνια το όνομά του θα βρίσκεται στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι δήμοι στην Αττική που είναι στο «κόκκινο» απο ενεργά κρούσματα