ΚΟΣΜΟΣ

E3 2021: Δωρεάν και online φέτος η μεγαλύτερη έκθεση του gaming

E3 2021: Δωρεάν και online φέτος η μεγαλύτερη έκθεση του gaming
AP

H E3, η μεγαλύτερη έκθεση gaming στον κόσμο, πρόκειται να γίνει φέτος- αλλά θα είναι δωρεάν και μόνο online.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC, μεταξύ των developers που έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν είναι ισχυρά ονόματα όπως οι Nintendo, Xbox, Konami και Ubisoft. Θα λείψουν οι ΕΑ, Activision και Sony, μα κάτι τέτοιο δεν είναι ασυνήθιστο, και συνέβαινε και πριν την πανδημία.

Η έκθεση, που λαμβάνει κανονικά χώρα στο Λος Άντζελες, είχε ακυρωθεί πέρυσι λόγω των lockdowns.

Οι φαν θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν και αναμένεται να δουν πολλά trailers, επιδείξεις παιχνιδιών και μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας. Σημειώνεται πως η έκθεση θα είναι δωρεάν στο σύνολό της, δηλαδή δεν θα υπάρξουν πακέτα VIP ή paywalls.

H E3 αποτελεί παραδοσιακά το μεγαλύτερο «πανηγύρι» του gaming από το 1995, και εταιρείες από όλο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν για να εντείνουν το ενδιαφέρον για τις νέες κονσόλες και τα παιχνίδια τους.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει χάσει μέρος της λάμψης της, καθώς κάποιες εταιρείες άρχισαν να την εγκαταλείπουν προκειμένου να κάνουν δικά τους events, kai πέρυσι ακυρώθηκε λόγω Covid-19. Κάποιοι προβλέπουν πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι το τέλος της Ε3 όπως τη γνωρίζουμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Τσιόδρα για τον κορονοϊό: Τι είπε για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις θρομβώσεις