ΚΟΣΜΟΣ

Kάν’το όπως η Μέγκαν και ο Χάρι: Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας μετακομίζει στις ΗΠΑ για τον έρωτά της

Kάν’το όπως η Μέγκαν και ο Χάρι: Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας μετακομίζει στις ΗΠΑ για τον έρωτά της

Η μοναχοκόρη του βασιλιά της Νορβηγίας ετοιμάζεται να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να ζήσει μαζί με τον έρωτα της ζωής της. Ένας ακόμη  «γαλαζοαίματος» έρωτας που προκαλεί αναστάτωση σε βασιλικό οίκο της Ευρώπης.

To δρόμο άνοιξαν η Μέγκαν και ο Χάρι, εγκαταλείποντας τη Βρετανία για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή στις ΗΠΑ μακριά από το βασιλικό πρωτόκολλο. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή και γράφεται καθημερινά στα ρεπορτάζ των βρετανικών ταμπλόιντ που αφιερώνουν σελίδες επί σελίδων στο περίφημο «Megxit» και την επίμαχη συζήτηση του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Απο τη Νορβηγία και το παλάτι στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια


Στα χνάρια τους βαδίζει πλέον και η Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας, το μεγαλύτερο παιδί και μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας.Η 49χρονη Πριγκίπισσα αποκάλυψε στη νορβηγική εφημερίδα VG ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια όπου ζει ο αγαπημένος της.

«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορονοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, σχεδιάζουμε ωστόσο να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα κρατήσουμε φυσικά το σπίτι στο Λομεντάλες. Πρέπει να κρατήσουμε τη βάση μας στη Νορβηγία. Θα ερχόμαστε συχνά. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την όμορφη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μάρθα Λουίζα είχε προκαλέσει σάλο προ διετίας όταν ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με τον σαμάνο Ντούρεκ, διάσημο «γκουρού» διασήμων στο Λος Αντζελες . Το…πελατολόγιό του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ηθοποιό Γκούινεθ Πάλτροου.

Τον Μάιο του 2019 η Πριγκίπισσα δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση τους μέσω μιας ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram. «Όταν συναντάς τη δική σου φλόγα, το ξέρεις», έγραφε. «Ήμουν αρκετά τυχερή που γνώρισα τη δική μου. Ο @shamandurek άλλαξε τη ζωή μου, όπως έκανε και με τόσους άλλους. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει άνευ όρων αγάπη εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Με αποδέχεται όπως είμαι χωρίς αμφιβολία ή φόβο. Με κάνει να γελάω περισσότερο από τον οποιονδήποτε, έχει την πιο βαθιά σοφία να μοιραστεί και όλα τα κομμάτια της ύπαρξής του. Νιώθω τόσο χαρούμενη και ευλογημένη που είναι ο φίλος μου. Σε ευχαριστώ αγάπη μου, που με συμπεριέλαβες τόσο γενναιόδωρα στην οικογένειά σου. Σ 'αγαπώ από αυτήν την αιωνιότητα μέχρι την επόμενη».

Τα σχέδια για το γάμο τους και η πανδημία που τους απομάκρυνε


Οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν αλλά η πανδημία χάλασε τα σχέδια τους και μάλιστα τους έχει κρατήσει μακριά μήνες. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά του και νιώθει ότι «έχει συνθλιβεί». Πριν ξεσπάσει μάλιστα η υγειονομική κρίση οι δυό τους ασχολούνταν με θεραπευτικές συνεδρίες στην Ευρώπη που τις είχαν βαφτίσει «Η Πριγκίπισσα και ο σαμάνος».

Λόγω κορονοϊού, το ζευγάρι πέρασε πολύ χρόνο χωριστά, αν και ο Ντούρεκ έκανε διακοπές στη Νορβηγία, με την ερωτευμένη Πριγκίπισσα να λέει ότι ο αποχαιρετισμός πονάει πολύ, ένα αίσθημα που βιώνει πολύς κόσμος στην ίδια κατάσταση. «Το χειρότερο όμως είναι να μην ξέρουμε πότε θα ιδωθούμε ξανά»


Τον περασμένο Νοέμβριο, η Μάρθα Λουίζα είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι η συντροφιά με τον σαμάνο την έχει διδάξει να αγκαλιάσει τα δικά της πνευματικά δώρα. «Το να είσαι στο σπίτι του Ντούρεκ με την οικογένειά του μοιάζει σαν να μπαίνεις στον κόσμο του Χάρι Πότερ. Βγάζουν ένα ραβδί και κάνουν ξόρκια ο ένας στον άλλο.

Όλοι γελούν υστερικά και είναι πολύ διασκεδαστικό για εμένα, γιατί θα έβαζα ένα όριο σε όλα τα πράγματα που πίστευα ως παιδί επειδή όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν να συμβούν, και μετά από λίγο, τους πίστευα. Ξαφνικά, είμαι με έναν άντρα που αγαπώ και με την οικογένειά του, που ξέρουν ότι υπάρχει μαγεία».


Η πριγκίπισσα έχει περάσει πολύ δύσκολα καθώς ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. Ο Αρι Μπεν, με τον οποίο χώρισε το 2017, είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 47 ετών το 2019, αφήνοντας πίσω τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί.


Ποιος είναι ο αυτοαποκαλούμενος σαμάνος που έκλεψε την καρδιά της Πριγκίπισσας

Ο Ντούρεκ Βέρετ δεν είναι ένας τυπικός σαμάνος, oπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται. Δηλώνει διαμεσολαβητής μεταξύ... των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου και ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους, οι οποίοι είχαν καρκίνο ή είχαν πέσει σε κώμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που πολλοί τον αποκαλούν τσαρλατάνο.
Παρ’όλα αυτά στους πελάτες του περιλαμβάνονται ονόματα όπως εκείνα όπως της Σέλμα Μπλερ, της Νίνα Ντόμπρεφ και του Τζίμι Τσάμπερλέϊν του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Smashing Pumpkins. Η Γκουίνεθ Πάλτροου τον αποκαλεί «η οικογένειά μου». Ο σαμάνος που γοήτευσε την Πριγκίπισσα εγκατέλειψε το γυμνάσιο και πέρασε την πρώιμη ενηλικίωσή του προσπαθώντας να προσδιορίσει εάν ήθελε να γίνει…σαμάνος, χορευτής ή μοντέλο.

Δίδαξε πιλάτες για λίγο και εργάστηκε λίγο ως ηθοποιός και ξαφνικά στα 27 του, του πήρε 4 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα όπως λέει στο βιβλίο του για να ανακαλύψει το νέο του εαυτό, μετά από μία σχεδόν επιθανάτια εμπειρία που είχε.
«Ο θάνατος σταθεροποίησε το δρόμο μου, ποιος είμαι. Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία. Και ήξερα ότι αν επέστρεφα, ο στόχος μου θα ήταν να είμαι εκεί για τους ανθρώπους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της - Δείτε πότε