ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Μία βασίλισσα «σε αναμονή» - Πώς προετοιμάζεται αθόρυβα για το μελλοντικό της ρόλο

Κέιτ Μίντλετον: Μία βασίλισσα «σε αναμονή» - Πώς προετοιμάζεται αθόρυβα για το μελλοντικό της ρόλο

Έτοιμη να αναλάβει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της είναι όπως όλα δείχνουν η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρωτότοκου γιού του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, Ουίλιαμ. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε στην κηδεία του Φίλιππου ότι κάθε μέρα που περνάει…φθάνει όλο και πιο κοντά στο θρόνο, δίπλα στο πλευρό του συζύγου της. Πιο ώριμη από ποτέ συνειδητοποιεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τη θέλει να είναι στο πλευρό του Ουίλιαμ μετά το θάνατο του παππού του και τις «απογοητεύσεις» του Megxit.

H Kέιτ Μίντλετον «ωριμάζει γρήγορα στον ρόλο της» καθώς πλησιάζει η επέτειος των 10 χρόνων από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια.

O βασιλικός βιογράφος Φιλ Ντέιμπιερ λέει στη Daily Mail ότι η 39χρονη Κέιτ είναι έτοιμη να βγει μπροστά και να αναλάβει το ρόλο της «μελλοντικής βασίλισσας» μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου. Στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου την περασμένη εβδομάδα, έπαιξε το ρόλο της ειρηνοποιού ανάμεσα στα δύο αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι και όπως ακριβώς η βασίλισσα Ελισάβετ απέδειξε ότι «δεν κρατά κακία ούτε ζητά εκδίκηση».

«Στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου η Κέιτ ωρίμασε. Παρηγόρησε τον πρίγκιπα Κάρολο με ένα στοργικό φιλί και μία αγκαλιά, ένωσε τον Ουίλιαμ και τον Χάρι και έδωσε έναν τόνο ήρεμης αξιοπρέπεια στις διαδικασίες.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ που φωτογραφήθηκε ήρεμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση να κοιτάζει απευθείας το φακό στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο, συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση…συμφιλίωσης στο Frogmore Cottage, μαζί με τον Κάρολο και τον Ούλιαμ, για να θεραπεύσει τις πληγές που άφησε η απομάκρυνση του Χάρι απο την οικογένεια .

«Αυτό πρέπει να ήταν δύσκολο μετά από όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν για εκείνη στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ όμως η Κέιτ ωριμάζει γρήγορα και θέλει να κάνει ό, τι είναι καλύτερο για τη βασιλική οικογένεια», τονίζει ο βασιλικός βιογράφος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα τον περασμένο μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίστηκε ότι η κουνιάδα της την έκανε να κλάψει πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ενώ επέμεινε ότι τώρα έχει συγχωρήσει την Κέιτ και ότι εκείνη αγόρασε λουλούδια για να της ζητήσει συγγνώμη για τον καυγά, οι ταμπλόιντ σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να γράφουν για τον καυγά ανάμεσα στις δύο δούκισσες με θέμα τα φορέματα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα γιορτάσουν την 10ετή επέτειο του γάμου τους με το ζευγάρι να πενθεί ακόμα τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Μετά την απώλειά του, λένε οι ειδικοί η Κέιτ αναμένεται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες εντός της μοναρχίας στο πλευρό του Ουίλιαμ. 'Aλλωστε «έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απαιτεί ο ρόλος της βασίλισσας, όπως είναι η ανεκτικότητα και ο ρεαλισμός. Δεν αντιδρά υπερβολικά σε καταστάσεις αλλά προσπαθεί να αποφασίσει τι είναι καλύτερο μακροπρόθεσμα», είπε. Η Κέιτ συνειδητοποιεί ότι ο Ούλιαμ και η οικογένεια τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ και θα κάνει ό, τι μπορεί για να τους στηρίξει.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανόν να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ που κλείνει σήμερα τα 95 της χρόνια, ο γιός της Κάρολος, η Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα μεγαλώνουν.

«Περιμένω να τη δω μαζί με τη Βασίλισσα σε δημόσιες υποχρεώσεις και καθήκοντα στο μέλλον, όπως επίσης και με άλλα μέλη της οικογένειας», λέει ο Ντέιμπιερ. Με τη Βασίλισσα να συμπληρώνει σε λίγα χρόνια έναν αιώνα ζωής και τον Κάρολο, την Καμίλα και την Άννα γύρω στα εβδομήντα, είναι δεδομένο ότι η μοναρχία θα στηριχθεί ολο και περισσότερο το επόμενο διάστημα στο νεαρό ζευγος του Κέιμπριτζ. Πολύ περισσότερο μάλιστα μετά το πολύκροτο Megxit.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν απολαύσει ήρεμες περιόδους οικογενειακής ζωής στο Νόρφολκ, προσπαθώντας να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον πιο φυσιολογικό τρόπο μακριά από τις «βασιλικές σκοτούρες.» Τώρα όμως ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως μελλοντικός βασιλιάς και βασίλισσα της χώρας, καταλήγει το άρθρο της Daily Mail.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Δουλέμποροι σε ρόλο κατασκόπων στο Αιγαίο; Τι ερευνούν ΕΥΠ και Λιμενικό