ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Δικάζεται άνδρας που σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε τη μάνα του

Μητροκτόνος στην Ισπανία
Ισπανική αστυνομία

Ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται άνδρας στην Ισπανία που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, να έκοψε σε κομμάτια το πτώμα της και να το έφαγε.

Ο Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ είχε συλληφθεί το 2019, αφού η αστυνομία μετέβη στο σπίτι της 66χρονης μητέρας του λόγω ανησυχιών ατόμου του φιλικού της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν μέλη σκορπισμένα στο διαμέρισμα, κάποια εκ των οποίων βρίσκονταν σε πλαστικά δοχεία.

Ο κατηγορούμενος έχει πει στο δικαστήριο πως δεν θυμάται να διαμελίζει και να τρώει τη μητέρα του. Λέγεται πως πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας και ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι τη σύλληψή του.

Ισπανικά ΜΜΕ λένε ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία λόγω βίαιων περιστατικών σε βάρος της μητέρας του, Μαρία Σολεδάδ Γκόμεθ, και ότι είχε παραβιάσει εντολή περιοριστικών μέτρων όταν συνελήφθη.

Στο δικαστήριο έγινε περιγραφή της μακάβριας σκηνής του εγκλήματος που αντίκρισε η αστυνομία στο σπίτι στην ανατολική Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2019. Κάποια από τα μέλη ήταν σε διαδικασία μαγειρέματος, και άλλα σε πλαστικά δοχεία, έγραψε η εφημερίδα El Mundo.

Ο κατηγορούμενος, που ήταν 26 ετών τότε, έχει αναφερθεί πως ομολόγησε τον στραγγαλισμό της μητέρας του και ότι είπε πως κάποιες φορές έφαγε κάποια μέλη και άλλες φορές έδωσε κάποια στον σκύλο του.

Η δίκη είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: BBC

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πότε και για ποιους επιτρέπεται – Τα δικαιολογητικά