ΚΟΣΜΟΣ

Oscars 2021 - Όσκαρ 2021: Τα εντυπωσιακά δώρα που θα παραλάβουν οι λαμπεροί σταρ της βραδιάς

Oscars 2021 - Όσκαρ 2021: Τα εντυπωσιακά δώρα που θα παραλάβουν οι λαμπεροί σταρ της βραδιάς
AP

Oscars 2021 - Όσκαρ 2021: Λίγες μόνο ώρες απομένουν από την φετινή λαμπρή τελετή απονομής των Όσκαρ 2021, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιοι υποψήφιοι θα καταφέρουν να πάρουν τα φετινά χρυσά αγαλματίδια, ενώ το ενδιαφέρον και την περιέργεια αναμένεται να κεντρίσουν και οι επιλογές των σταρ στο κόκκινο χαλί

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προσκεκλημένοι θα παραλάβουν και τα γνωστά gift bags τα οποία εμπεριέχουν διάφορα δώρα για τους λαμπερούς σταρ. Για τα φετινά δώρα έχουν επιλεγεί αντικείμενα τα οποία προέρχονται από εταιρείες με επικεφαλής γυναίκες ή άτομα από ομάδες μειονοτήτων, αλλά και άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν σχέση με την πανδημίας όπως μάσκες.

Η λίστα των υπηρεσιών αλλά και των αντικειμένων μεγάλη και μεταξύ άλλων θα περιέχονται πολυτελείς μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμπληρώματα διατροφής, συνεδρίες βελονισμού, κεριά με αιθέρια έλαια, προπονήσεις με τον διάσημο personal trainer Alexis Seletzky, λιποαναρρόφηση, μια συσκευή καταγραφής της ποιότητας ύπνου και τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με σπα Golden Door στην California (αξίας 12.000 δολαρίων).

Επιπλέον, σύμφωνα με το must, υπάρχουν κάποια δώρα που θα λατρέψουν οι παρευρισκόμενοι που αγαπούν τα ζώα, όπως ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης, ειδικά σχεδιασμένο για να σπάσουν τα παράθυρα αυτοκινήτου αν δουν ένα σκυλάκι κλεισμένο μέσα που κινδυνεύει (δωρεά από την PETA) και ένα fitness tracker για κατοικίδια.

Αλλά και οι λάτρεις της γαστρονομίας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού υπάρχουν και gourmet απολαύσεις μέσα στο gift bag, όπως το βιβλίο μαγειρικής Don’t Cookbook, εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η συλλεκτική τεκίλα Antigua Cruz Anejo Cristalino tequila, ένα ουίσκι και δύο μπουκάλια βότκα με φύλλα χρυσού.

Τέλος, το πακέτο δώρων περιλαμβάνει ακόμα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, δωρεάν εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, τρεις διανυκτερεύσεις σε ένα boutique hotel στη Σουηδία, κάλτσες, ένα φούτερ και τρία ζευγάρια παπούτσια. Το πιο ιδιαίτερο δώρο όμως είναι ένα ψηφιακό έργο τέχνης, το οποίο θα δημοπρατηθεί και τα κέρδη θα διατεθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει ο κάθε υποψήφιος. Η απόδειξη ότι στα Όσκαρ δεν υπάρχουν πραγματικά χαμένοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καταιγίδα» πληρωμών τις επόμενες μέρες: Ποιοι πάνε ταμείο