ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός Έλληνας αστυνομικός της Νέας Υόρκης - Τον παρέσυρε όχημα με μεθυσμένη οδηγό

Νεκρός Έλληνας αστυνομικός της Νέας Υόρκης - Τον παρέσυρε όχημα με μεθυσμένη οδηγό

Θύμα ενώ τραγικού τροχαίου δυστυχήματος έπεσε ο Έλληνας αστυνομικός της Νέας Υόρκης, Αναστάσιο Τσάκος, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μια μεθυσμένη οδηγός

Ο 43χρονος αστυνομικός ήταν πατέρας δυο παιδιών και είχε κληθεί από την υπηρεσία του στο σημείο όπου άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, προκειμένου να συνδράμει σε ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Όταν έφτασε στο σημείο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μεθυσμένη οδηγός, βγήκε εκτός ελέγχου, τον παρέσυρε και τον σκότωσε. Μάλιστα, η 33χρονη οδηγός δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, οδήγηση με κατασχεμένο δίπλωμα, καθώς και χρήση αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μήνυμα για το τραγικό συμβάν άφησε ο Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε στην προσφορά του αστυνομικού στην κοινότητα.

«Ο Τραγικός θάνατος του Αναστάσιου Τσάκου αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια υπηρεσίας αλλά και προσφοράς στον συνάνθρωπο μας υπενθυμίζει ότι όλοι οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό ρισκάρουν την ζωή τους για εμάς. Αιωνία του η μνήμη» έγραψε.

Ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπίλ Ντεμπλάζιο έκανε λόγο για αστυνομικό ήρωα. «Ένας ήρωας αστυνομικός που έκανε τα πάντα σωστά στη ζωή του για εμάς είναι νεκρός εξαιτίας της αμέλειας κάποιου άλλου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τζανάκη στο Newsbomb.gr: Θα έχουμε 400 – 500 θανάτους την εβδομάδα έως 25 Μαΐου