ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Βράβευσε εταιρεία που κατασκευάζει… ερωτικά βοηθήματα!

Βασίλισσα Ελισάβετ
AP PHOTO

Στη βράβευση μιας εταιρείας που παράγει ερωτικά βοηθήματα προχώρησε η βασίλισσα Ελισάβετ

Σε μια διαφορετική βράβευση προχώρησε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία απένειμε το βραβείο επιχειρηματικότητας σε εταιρεία που παράγει… ερωτικά βοηθήματα.

Η εταιρεία Lovehoney επελέγη «για την εξαιρετική ανάπτυξή της» τα τελευταία έξι χρόνια.

Σύμφωνα με την Metro οι πωλήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί από τα 12 εκατομμύρια λίρες το 2015, στα 56 εκατομμύρια λίρες το 2020, μια αύξηση, δηλαδή, της τάξης του 365%.

Η εταιρεία αναμένεται να αξιοποιήσει στο έπακρο τη βράβευση αυτή για να προωθήσει τις πωλήσεις της καθώς θεωρείται «παράσημο» ποιότητας και επιτυχίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει υπάρξει μια θαυμάσια υποστηρικτής της εταιρείας μας. Η βασιλική «σφραγίδα» θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσει εργασίας στη Βρετανία αλλά και στο εξωτερικό καθώς και να προωθήσουμε παγκοσμίως το μήνυμα της σεξουαλικής ευτυχίας» δήλωσε η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Lovehoney.

Το εν λόγω βραβείο είναι το δεύτερο που δίνει στην συγκεκριμένη εταιρεία η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία πριν από πέντε χρόνια είχε βραβεύσει τους ιδρυτές της Lovehoney ενώ τους είχε υποδεχθεί και σε πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Lovehoney διαθέτει μια βάση 2,2 εκατομμυρίων πελατών με ιστοσελίδες σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Καναδά και απασχολεί περισσότερα από 300 εργαζόμενους.

Στην εταιρεία ανήκει, τέλος, και μια άλλη πρωτιά καθώς το 2013 ήταν η πρώτη που παρουσίασε διαφήμιση στη βρετανική τηλεόραση με τη χρήση του όρου sex toys.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έλληνας νεκρός στην Ινδία από Covid – Πέθανε στο ξενοδοχείο