ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό ατύχημα 26χρονης με πατίνια: Χτύπησε το κεφάλι της και δεν μπορεί να περπατήσει

Πατίνια ατύχημα
PIXABAY

Μία 26χρονη, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας πατίνια, στις διακοπές και πλέον δεν μπορεί να περπατήσει

Η Madison Adams, υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα κάνοντας πατίνια χωρίς κράνος, καθώς έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε το κεφάλι της.

Το σοκαριστικό ατύχημα, συνέβη τον περασμένο μήνα όταν η 26χρονη βρισκόταν για διακοπές στην Ουαλία, όπως μεταδίδει η Sun.

Όπως δήλωσε η ίδια, το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν ότι «πήγαινα πολύ γρήγορα».

Έκανε σκέιτ με τα πατίνια της, κατεβαίνοντας έναν λόφο κοντά στο Llandudno στην Ουαλία, ενώ βρισκόταν με τον σκύλο της και μετά ξύπνησε σε ασθενοφόρο καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Έχασε τόσο πολύ αίμα, που έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει ενώ τώρα προσπαθεί να επανέλθει, με τη βοήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.

Μιλώντας στο Stoke Sentinel, η Madison είπε: «Δεν θυμάμαι τίποτα, έπαθα "μπλακ-άουτ"».

«Έκανα σκέιτ με τον σκύλο μου και όταν είδα τον λόφο, σκέφτηκα ότι πήγαινα κάπως γρήγορα. Πρέπει να έπεσα, έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Είχα αίματα παντού. Αιμορραγούσα στο κεφάλι και στο στόμα μου. Είχα αίμα στα μάτια και δεν μπορούσα να τα ανοίξω», τόνισε η 26χρονη.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή δεν μπορούσα να περπατήσω, αλλά ο εγκέφαλός μου αρχίζει να θυμάται πώς να περπατώ λίγο τώρα. Δεν μπορώ να σταθώ για αρκετή ώρα και έχει επηρεαστεί η μνήμη μου. Νιώθω ζαλισμένη όλη την ώρα».

Παρά το τρομακτικό ατύχημα, η Madison ελπίζει μία ημέρα να μπορέσει να ξανακάνει πατίνια, εφόσον πρώτα «χτίσει» ξανά την αυτοπεποίθησή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τέλος» για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια