ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο! Πούλησε τον 2χρονο γιο του για να πάει διακοπές με την κοπέλα του (vid)

Παιδί Κίνα
Daily Mail/video

Συνελήφθη ένας πατέρας στην Κίνα, καθώς φέρεται να πούλησε τον δίχρονο γιο του σε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά, αντί 17.000 λιρών, και με τα χρήματα που πήρε, πήγε ταξίδι με τη νέα του κοπέλα.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε με το επώνυμο Xie, στην κινεζική επαρχία Zhejiang, κέρδισε την επιμέλεια του γιου του μετά από το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, στην οποία δόθηκε η επιμέλεια της κόρης τους.

Στη συνέχεια, ο πατέρας άφησε το αγόρι στον αδελφό του, ο οποίος ζει στην πόλη Huzhou, καθώς έπρεπε να εργαστεί σε άλλη περιοχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, με την επιστροφή του, ο Xie πήρε το παιδί από το σπίτι του αδερφού του, καθώς όπως υποστήριξε, θα το πήγαινε για επίσκεψη στη μητέρα του.

Όμως, ο θείος του παιδιού, ανακάλυψε αργότερα ότι αυτό δεν είχε πάει ποτέ στο σπίτι της μητέρας του και απευθύνθηκε στον πατέρα του για να βεβαιωθεί ότι ήταν εντάξει.

Όταν ο αδερφός του αρνήθηκε να απαντήσει, ανησύχησε και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία στις 22 Απριλίου.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ο Xie φέρεται να πούλησε τον γιο του, σε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά, πριν χρησιμοποιήσει τα μετρητά που έλαβε, για να ταξιδέψει με τη νέα του γυναίκα.

Η αστυνομία επέστρεψε το παιδί στον θείο του, ενώ ο πατέρας και το ζευγάρι που αγόρασαν το αγόρι διερευνώνται για την υποτιθέμενη ανταλλαγή. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο Xie είχε δράσει ανάλογα στο παρελθόν για δύο κόρες του από έναν προηγούμενο γάμο, επειδή αντιμετώπιζε τρομερά οικονομικά προβλήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τέλος» για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια