ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνοθέτησε το θάνατό της, αλλά «προδόθηκε» από τον σκύλο της

Κανίς
Φωτογραφία αρχείου

Μία Γερμανίδα, ύποπτη για απάτη, η οποία ζει στη Μαγιόρκα φέρεται να σκηνοθέτησε τον θάνατό της, ωστόσο την «πρόδωσε» ο...σκύλος της, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC.  

Η 47χρονη συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία και φέρεται να έχει καταχραστεί περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από τη γερμανική εταιρεία στην οποία δούλευε, μετέδωσε το DPA.

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ που την αναζητούσαν για λογαριασμό της εταιρείας έκαναν έρευνες στα social media και διαπίστωσαν ότι είχε ένα μεγάλο κανίς (poodle). Αυτό ήταν το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψή της.

Η γυναίκα είναι έξω με εγγύηση και, όπως έχει αναφερθεί, παραδέχτηκε πως σκηνοθέτησε τον θάνατό της.

Οι ντετέκτιβ την εντόπισαν σε μια βίλα στη Σάντα Πόντσα, αφού είχαν δει έναν άντρα να βγάζει βόλτα ένα τέτοιο κανίς, που δεν είναι και ιδιαίτερα κοινή ράτσα στο νησί.

Την Τετάρτη η αστυνομία στη Μαγιόρκα επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, που είχαν αρχικά αναφερθεί από την τοπική εφημερίδα Diario de Mallorca.

Η υπόθεση άρχισε τον Νοέμβριο, όταν η γυναίκα εκλήθη σε δικαστήριο στην Πάλμα. Ωστόσο υποψίες είχαν δημιουργηθεί στην εταιρεία για την οποία εργαζόταν στο Ροστόκ της Γερμανίας όταν οι γονείς της είπαν ότι είχε σκοτωθεί σε τροχαίο τον Μάρτιο του 2020.

Όπως έγραψε η Diario de Mallorca, επικαλούμενη την αστυνομία, στην πραγματικότητα ζούσε στη Μαγιόρκα με ψεύτικα έγγραφα.

Με πληροφορίες από BBC

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Προς επέκταση το ωράριο κυκλοφορίας - Τι θα γίνει με μουσεία, σινεμά, συναυλίες