ΚΟΣΜΟΣ

Ινδοί παντρεύτηκαν σε αεροπλάνο με 160 καλεσμένους για να αποφύγουν τους περιορισμούς του lockdown

Ινδία ζευγάρι γάμος αρεοπλάνο

Μια ευφάνταστη λύση βρήκε ζευγάρι στην Ινδία για να παντρευτεί χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλει το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν σε πτήση της SpiceJet με ένα ζευγάρι Ινδών να παντρεύεται προκειμένου να αποφύγει τους περιορισμούς που επιβάλει το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ρακές και η Νταξίνα πραγματοποίησαν τον γάμο τους σε πτήση τσάρτερ που ναύλωσαν για τους καλεσμένους του ιδιαίτερου γάμου τους.

Συνολικά στο Boeing 737 που απογειώθηκε από την πόλη Μαντουράι της Ινδίας επέβαιναν 160 άτομα.

Βίντεο και φωτογραφίες έχουν αποτυπώσει απίστευτες σκηνές με τους καλεσμένους και το ζευγάρι να είναι ο ένας επάνω στον άλλο μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που στην Ινδία μετρά περισσότερους από 307.000 νεκρούς λόγω κορονοϊού.

Το κρατίδιο Ταμίλ Ναντού από το οποίο απογειώθηκε η γαμήλια πτήση βρίσκεται σε αυστηρό lockdown που προβλέπει γάμους με την παρουσία μόνο 50 καλεσμένων.

Άγνοια για την πρόθεση του ζευγαριού δήλωσαν εκπρόσωποι του αεροδρομίου από το οποίο απογειώθηκε η επίμαχη πτήση με στόχο να περάσει πάνω από τον ναό στον οποίο σχεδίαζαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης οι μελλονυμφοι.

Μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιοτητας η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας ανακοίνωσε ότι η αεροπορική εταιρεία υπέβαλε έγκληση κατά των μελλόνυμφων και των καλεσμένων τους στους οποίους δεν αποκλείεται να επιβληθεί απαγόρευση μελλοντικής επιβίβασής τους σε αεροπλάνο.

Εκπρόσωπος της Spicejet υποστήριξε, μάλιστα, ότι τόσο οι μελλόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι τους είχαν ενημερωθεί για την ανάγκη τήρησης των κανόνων αυτοπροστασίας από τον κορονοϊό αλλά παρόλες τις οχλήσεις – και κατά τη διάρκεια της πτήσης – αδιαφόρησαν πλήρως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλακόπουλος στο Newsbomb.gr: Τι πρέπει να κάνουν εμβολιασμένοι που έρχονται σε επαφή με κρούσμα