ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Περιστατικό με πυροβολισμούς και πληροφορίες για νεκρούς

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Περιστατικό με πυροβολισμούς και πληροφορίες για νεκρούς

Τεράστια κινητοποίηση των Αρχών στις ΗΠΑ μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Αναφορές για νεκρούς από τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς έγινε στη διάρκεια συνάντησης συνδικάτων σε έναν ανοικτό σταθμό του μετρό.

Ο σερίφης της κομητείας της Σάντα Κλάρα ανέφερε ότι διερευνά το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με δημοσιογράφο από το Σαν Σοχέ, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο ένοπλος που άνοιξε πυρ κατά των υπολοίπων.

Η αστυνομία του Σαν Χοσέ απάντησε για το περιστατικό που έγινε δίπλα στον χώρο συντήρησης ελαφρών σιδηροδρόμων της περιοχής, το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Εκπρόσωπος της εταιρίας σιδηροδρόμων, υποστήριξε πως «υπήρξαν αναφορές για ενεργό σκοπευτή» στον χώρο και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι είχαν απομακρυνθεί. Ο «σκοπευτής έπεσε», ανάφερε σε σύντομο tweet το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Σάντα Κλάρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν νεκροί μετά το περιστατικό, με τον αριθμό να μην έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, υπάρχουν αναφορές για οκτώ νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, αναμένεται ωστόσο η επίσημη επιβεβαίωση από τις Αρχές της Καλιφόρνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.517 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 44 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 547 οι διασωληνωμένοι