ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Με νοικιασμένο «ελληνικό» νυφικό η Κάρι Σίμοντς στον γάμο

Κάρι Σίμοντς Μπόρις Τζόνσον

Με νυφικό το οποίο ενοικίασε παντρεύτηκε τελικά η Κάρι Σίμοντς τον Μπόρις Τζόνσον

Νέες λεπτομέρειες για τον γάμο του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς έρχονται στο φως με τελευταία αυτή που θέλει την πρώτη κυρία της Βρετανίας να παντρεύεται με νυφικό που νοίκιασε.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Σίμοντς νοίκιασε το αξίας 2.870 βρετανικών λιρών νυφικό που σχεδίασε ο Έλληνας Χρήστος Κωσταρέλος από την ιστοσελίδα MyWardrobeHQ για μόλις 45 λίρες.

Η 33χρονη Σίμοντς δήλωσε «πολύ πολύ χαρούμενη» για τον γάμο της που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στον καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι το οποίο θα φέρει πλέον το ίδιο επίθετο θα καθυστερήσει για έναν χρόνο το ταξίδι του μέλιτος προκειμένου ο Μπόρις Τζόνσον να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του και να επικεντρωθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωση ο Τζόνσον διάλεξε για κουμπάρο τον αδερφό του Λίο ενώ παρόντα ήταν και τα άλλα τρία αδέλφια του Βρετανού πρωθυπουργού.

Μετά το γάμο, μάλιστα, έγινε και ένα μικρό πάρτι στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ στο οποίο, όμως, δεν ήταν παρών ο πατέρας της νύφης.

Όπως αναφέρει η Sun από τα από τον γάμο ήταν και τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον από τον δεύτερο γάμο του καθώς και υπουργοί ή βουλευτές.

Η Telegraph υποστηρίζει ότι το ταξίδι του μέλιτος για τους νεόνυμφους θα γίνει το καλοκαίρι του 2022 με τα σχέδιά τους να προβλέπουν και ένα μεγαλύτερο πάρτι για τον γάμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που παντρεύεται κατά τη διάρκεια της θητείας του τα τελευταία 199 χρόνια. Είχε προηγηθεί ο λόρδος Λίβερπουλ το 1822, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός της Βρετανίας για 15 χρόνια.

Τα ΜΜΕ είχαν «συνδέσει» για πρώτη φορά τη Σίμοντς με τον Βρετανό πρωθυπουργό στις αρχές του 2019. Αποκαλύφθηκε πως ήταν αρραβωνιασμένοι και ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2020. Ο γιος τους, Γουΐλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Εκτέλεση του «Άρη» με το αλεξίσφαιρο – Μάρτυρας περιγράφει στο Newsbomb.gr τον δράστη