ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Εκτέλεση του «Άρη» με το αλεξίσφαιρο – Μάρτυρας περιγράφει στο Newsbomb.gr τον δράστη

Σεπόλια: Εκτέλεση του «Άρη» με το αλεξίσφαιρο – Μάρτυρας περιγράφει στο Newsbomb.gr τον δράστη

Σεπόλια: O 34χρονος Αλβανός «Άρης», που είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων και στο παρελθόν, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο, ο οποίος τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες και εξαφανίστηκε με ταξί - Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Σεπόλια περιγράφει στο Νewsbomb.gr τον εκτελεστή

«Κοντός, αδύνατος, με άσπρο τζόκεϊ και κόκκινη μπλούζα», λέει στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα χωρίς να μπει μέσα στην καφετέρια, ενώ στη συνέχεια έφυγε πεζός μέσω του κάθετου δρόμου (οδός Αμβρακίας). Όπως περιγράφει, την ώρα που ο ένοπλος άνοιξε πυρ ανυποψίαστοι πολίτες έπιναν καφέ ακριβώς δίπλα του.

«Ο δράστης ήταν κοντός αδύνατος με ένα άσπρο τζόκεϊ. Δεν μπήκε μέσα, έξω από την πόρτα ήταν και έριξε. Δίπλα του ακριβώς ήταν ένα ζευγάρι και έπινε καφέ και δίπλα σε αυτόν που σκοτώθηκε ήταν το αφεντικό του μαγαζιού και πέντε άτομα ακόμα. Αυτός έριξε, γύρισε και έφυγε τρέχοντας. Στα δύο με τρία λεπτά ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί γιατί βρίσκονταν στην εκκλησία εκεί κοντά. Έκαναν περιπολίες στους δρόμους αλλά δεν βρήκαν κάτι. Το θύμα ήταν πεσμένο και η πλάτη του ήταν γεμάτη με αίματα. Δεν είδα το πρόσωπο του δράστη γιατί ήμουν μακριά, αλλά είδα την σκηνή. Άκουσαν τους πυροβολισμούς και όλοι είχαν μείνει ακίνητοι. Μόνο το αφεντικό της καφετέριας μετά από κάποια δευτερόλεπτα βγήκε έξω και πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία», περιγράφει στο Newsbomb.gr o αυτόπτης μάρτυρας.

Ακούστε το ηχητικό:Newsbomb Website · Μαρτυρία στο Newsbomb.gr για την εκτέλεση στα Σεπόλια

Το θύμα, ο 34χρονος «Άρης», είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στις 25 Φεβρουαρίου 2021 να κινείται με ένα πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο.

Από τότε ήξερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι είναι στόχος ένοπλων ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. Μία ημέρα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας από άτομα που τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί. Τότε είχε σωθεί από θαύμα, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι «αντίπαλοί» του «Άρη» δεν σταμάτησαν. Τον παρακολουθούσαν και οργάνωσαν εκ νέου τη δολοφονία του.

Ο ένοπλος με το καπέλο και τη χειρουργική μάσκα πυροβόλησε εναντίον του οχτώ φορές, ενώ τα πυρά τον πέτυχαν και στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, όπως λένε αρμόδιες πηγές, ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Το βέβαιο είναι ότι οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν καταγραφεί και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Από τους αστυνομικούς δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο ένοπλος δεν δίστασε να εκτελέσει το σχέδιό του πριν ακόμα νυχτώσει και μάλιστα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στα Σεπόλια. Ενδεικτικό είναι ότι την ώρα της επίθεσης λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά βρίσκονταν άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ήταν σταθμευμένοι με τις μηχανές τους σε κεντρική πλατεία της περιοχής.

Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, καθώς τα καταστήματα χθες Κυριακή ήταν κλειστά και έτσι δεν ήταν δυνατό να γίνει συλλογή οπτικού υλικού που θα μπορούσε να έχει καταγράψει τον δράστη.

Το χρονικό της δολοφονίας του 32χρονου

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ένοπλος μπαίνει μέσα σε γνωστή καφετέρια στα Σεπόλια και «γαζώνει» με 8 σφαίρες θαμώνα του καταστήματος. Ο άτυχος άνδρας δέχεται πυρά στο κεφάλι και καταλήγει.

Ο δράστης της εκτέλεσης που έφτασε πεζός στην καφετέρια, τρέπεται σε φυγή και σύμφωνα με μαρτυρίες παίρνει ταξί και εξαφανίζεται.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 34χρονος:

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 34χρονου

Η μητέρα του 34χρονου βρέθηκε στο σημείο, μετά το φονικό και ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

«Τι σου έκαναν αγόρι μου, ξέρουν ποιοι σε έφαγαν», μονολογεί με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα το τετ-α-τετ Τσαβούσογλου - Δένδια: Ποια θέματα θα θέσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Τι αναμένει η Αθήνα