ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: Στη φυλακή η νύφη μεγιστάνα για το φόνο αστυνομικού (vid)

Βρετανία δολοφονία
Pixabay

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι η νύφη ενός μεγιστάνα βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για τη δολοφονία αστυνομικού.

Η 32χρονη Jasmine Hartin που είναι παντρεμένη με τον γιο του δισεκατομμυριούχου Michael Ashcroft, τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή, αφότου ο 42χρονος Henry Jemmott, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που προήλθε από το περίστροφό του.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασε στο Σαν Πέντρο την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής.

Όπως δήλωσε η Hartin στην Αστυνομία, η ίδια προσκάλεσε τον άνδρα στο διαμέρισμά της, όπου οι δυο τους ήπιαν ποτό και συζήτησαν για την προσωπική της ασφάλεια. Παράλληλα, όπως είπε, ο 42χρονος είχε πόνο στον ώμο και για αυτό, εκείνη προσφέρθηκε να τού κάνει μασάζ.

Τότε εκείνος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η 32χρονη, άφησε το όπλο του. Όταν η Jasmine Hartin πήρε το όπλο για να τού το επιστρέψει, τόν πυροβόλησε κατά λάθος.

Όταν την βρήκε ένας φύλακας ασφαλείας στον τόπο του εγκλήματος, η 32χρονη φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση «υστερίας», ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον δικηγόρο της.

Η 32χρονη κρατείται εδώ και τέσσερις ημέρες στις φυλακές. Η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη, πληρώνοντας απλώς πρόστιμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικό καψόνι σε Ελληνίδα Πανεπιστημιακό και στον γιο της - Τι λέει ο σύζυγος της στο Newsbomb.gr