ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση βιτριόλι - Δικηγόρος της Ιωάννας στο Newsbomb.gr: Είναι μαχήτρια και θα τα καταφέρει

Επίθεση βιτριόλι - Δικηγόρος της Ιωάννας στο Newsbomb.gr: Είναι μαχήτρια και θα τα καταφέρει

Η Ιωάννα υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι πέρυσι τον Μάιο και είναι καλά στην υγεία της 

Για την κατάσταση της υγείας της 35χρονης Ιωάννας, ένα χρόνο περίπου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι μίλησε στο Newsbomb.gr, ο δικηγόρος της, λίγες ώρες μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη η ίδια.

Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αλεξανδρή η Ιωάννα λέει στο Newsbomb.gr πως «παρά την δύσκολη διαδικασία των χειρουργείων χαίρομαι που επιστρέφω στο πρόγραμμα μου και προσδοκώ κάποια στιγμή στην ολοκλήρωση του επώδυνου αυτού δρόμου για μένα».

Μάλιστα, όπως εξηγεί ο συνήγορος της κ. Αλεξανδρής: «Μετά την έκδοση του βουλεύματος παραπομπής σε δίκη της κατηγορούμενης που άλλαξε με την επίθεση αυτή, για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, αναμένουμε τον προσδιορισμό της ημερομηνίας του δικαστηρίου. Η Ιωάννα είναι μαχήτρια και έχει στο πλευρό της οικογένεια και φίλους που την στηρίζουν στα επόμενα βήματα».

Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο

Η 35χρονη κοπέλα, η οποία υπεβλήθη σε νεό χειρουργείο, το όγδοο μέχρι σήμερα, ανέβασε μία φωτογραφία από τον θάλαμο του νοσοκομείου, ευχαριστώντας τον κόσμο που ανησυχεί για εκείνη και της συμπαραστέκεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Σουλιώτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ιωάννα υποβλήθηκε σε ένα τρίωρο χειρουργείο στον τράχηλο, τα χείλη και το μάγουλο. Το χειρουργείο ήταν αρκετά επίπονο κι αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται το χέρι της, με τα σημάδια από τα εγκαύματα και τον ορό, υπενθυμίζοντας σε όλους τον εφιάλτη που ζει εδώ κι έναν χρόνο η κοπέλα.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Γολγοθάς της Ιωάννας μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι πέρυσι τον Μάιο συνεχίζεται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που στις 20 Μαΐου του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και άλλαξε η ζωή της, συνεχίζει τον Γολγοθάς της.

Εκείνη την ημέρα η Ιωάννα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της, στην είσοδο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν.

Για την επίθεση έχει συλληφθεί από τον περασμένο Ιούνιο μια 35χρονη υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανδημία: Έκθεση-βόμβα για τα νέα πιθανά σημεία εμφάνισης κορονοϊών στον πλανήτη