ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος! Γυμνή εισβολή on air – «Πάγωσε» ο παρουσιαστής (video)

Γυμνή εισβολή

Άνδρας εισέβαλλε στην εκπομπή που προβαλλόταν prime time, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα

Η σατυρική εκπομπή του Shaun Micallef, προβάλλεται στις 20:30, ώρα που οι οικογένειες βρίσκονται στο σπίτι τους μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

Οι τηλεθεατές και ο παρουσιαστής έπαθαν σοκ όταν ξαφνικά ένας άνδρας εμφανίστηκε ολόγυμνος στο στούντιο επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν έντονες για το ακατάλληλο περιεχόμενο σε ζώνη prime time, όμως το «ABC», είχε επισημάνει το πρόγραμμα με «Μ» (mature audience-ώριμο κοινό) θέλοντας να προειδοποιήσει για τον γυμνό άνδρα δικαιολογώντας τις εικόνες που προβλήθηκαν εκείνη την ώρα.

Η χριστιανική οργάνωση «Family Voice» εξέδωσε ανακοίνωση επικρίνοντας τους παρουσιαστές και τον σταθμό για την προβολή των επίμαχων πλάνων.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν εκφράζοντας άλλοι την έκπληξη και άλλοι τη δυσαρέσκεια ή την αηδία τους από το θέαμα που προβλήθηκε τη συγκεκριμένη ώρα. Βέβαια υπήρξαν και εκείνοι που ειρωνεύτηκαν την ανακοίνωση της οργάνωσης γράφοντας ότι η αντίδραση προκλήθηκε επειδή επρόκειτο για ανδρικό γυμνό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 18 μηνών μωρού - «Άδικα πήρα την αμαρτία»