ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό: 13χρονη κάηκε προσπαθώντας να τραβήξει βίντεο για το TikTok (video)

TikTok

Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα ενώ επιχειρούσε ένα επικίνδυνο challenge για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το TikTok αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες στα social media, με τις μικρότερες ηλικίες να τις δείχνουν μία ιδιαίτερη… αγάπη.

Το Newsbomb.gr σας είχε δείξει σε infographic τους αριθμούς του TikTok οι οποίοι ζαλίζουν. Όπως πολλά νέα παιδιά, έτσι και μία 13χρονη στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, είχε λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να ακολουθήσει ένα επικίνδυνο challenge που έχει γίνει… μόδα στο εξωτερικό με το όνομα «TikTok fire challenge».

Σε αυτό οι δημιουργοί των βίντεο σχεδιάζουν οτιδήποτε θέλουν με φωτιά στον καθρέφτη, κλείνουν τα φώτα και του ανάβουν φωτιά, με το σχέδιο να λάμπει στο σκοτάδι. Όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και φυσικά δεν το αναφέρουμε για να το δοκιμάσει κάποιος.

Η Ντέστινι Κρέιν προσπάθησε να ακολουθήσει αυτό το challenge, όταν ξαφνικά η μητέρα της την άκουσε να ουρλιάζει για βοήθεια, όταν το οινόπνευμα εξερράγη στον χώρο με χαμηλό αερισμό.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στις 13 Μαίου άμεσα στο νοσοκομείο και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

«Ήμουν στο σαλόνι μιλώντας με τη μαμά μου και την άκουσα να φωνάζει το όνομά μου. Πήγα λοιπόν και άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και όλα είχαν αρπάξει φωτιά. Η Ντέστινι καιγόταν. Τα πράγματα στο μπάνιο καίγονταν», δήλωσε η μητέρα της.

Η Κρέιν έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού, με το λαιμό της να έχει καεί σοβαρά, όπως και το δεξί της χέρι και έπρεπε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο δέρμα.

«Ξέρω ότι όταν ξυπνήσει και καταλάβει πλήρως τι έχει συμβεί, θα φρικάρει» εξήγησε η μητέρα της.

Μιλώντας με τις φίλες της και βλέποντας το κινητό της κατάλαβε τι ήθελε να κάνει η κόρη της.

Η Ντέστινι έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να αναρρώσει ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά το χέρι της αλλά και να μπορέσει να αποκτήσει κίνηση στον λαιμό, τους ώμους και τα δάχτυλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor αποκάλυψη: Τριαντάφυλλος και Σάκης γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι