MEDIA

Survivor αποκάλυψη: Τριαντάφυλλος και Σάκης γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι

Σάκης Κατσούλης - Τριαντάφυλλος - Survivor

Survivor: Ίσως έτσι να εξηγείται και η συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον

Όσο βρισκόταν ο Τριαντάφυλλος στο παιχνίδι, έκανε κολλητή παρέα με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, εκθειάζοντας μάλιστα συνεχώς τον πρώτο σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή του «Ντάφυ» από το παιχνίδι, οι δύο φίλοι του ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ το και στο trailer του αυριανού επεισοδίου, φαίνεται πως δεν μπορούν να «χωνέψουν» την αποχώρησή του.

Η φιλία ανάμεσα σε Σάκη και Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως τελικά δεν «γεννήθηκε» μέσα στο παιχνίδι, με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» να βγάζει λαβράκι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/6) καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλου, Κώστας Τσουρός.

Ο κ. Τσούρος αποκάλυψε πως στο μαγαζί του όταν τραγουδούσε ο Τριαντάφυλλος, ερχόταν και ο Σάκης και όταν οι συντελεστές της εκπομπής τον ρώτησαν αν γνωρίζονται, εκείνος έδωσε θετική απάντηση.

Μάλιστα, στην ερώτηση της ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor μετά την αποχώρηση του «Ντάφυ», ο φίλος του ήταν ξεκάθαρος: «Εγώ θέλω να κερδίσει ο Σάκης που είναι και φίλος μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου