ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Νέα «σφαλιάρα» λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του – Από που διέγραψαν τον τίτλο του

Πρίγκιπας Χάρι: Νέα «σφαλιάρα» λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του – Από που διέγραψαν τον τίτλο του

Το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο νυφικό όλων των εποχών. Και τώρα, εκτίθεται μετά από 25 χρόνια σε μια νέα έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Παλάτι του Κένσινγκτον με τίτλο «Royal Style in the Making» - Τι συνέβη όμως με τον τίτλο του Χάρι - Γιατί τον... έσβησαν από την περιγραφή του εκθέματος και κράτησαν μόνο του Γουίλιαμ;

Την απόφαση να δανείσουν στην έκθεση το νυφικό της μητέρας τους, πήραν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Το περίτεχνο φόρεμα σχεδιάστηκε από τους Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Εμμάνουελ και είχε το πιο μακρύ πέπλο στη βασιλική ιστορία, το οποίο είχε ουρά μήκους 7,6 μέτρων και ήταν κεντημένο με 10.000 πούλιες με μαργαριτάρι. Είχε φουσκωτά μανίκια, εντυπωσιακή φούστα και περίτεχνα σχέδια στο μπούστο από αντίκες δαντέλες που ανήκαν στην γιαγιά του Καρόλου.

Τι συνέβη όμως που αναστάτωσε τον Χάρι λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας; Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ χωρίς καμία προειδοποίηση αφαιρέθηκε από το όνομα του ο χαρακτηρισμός "Αυτού Μεγαλειότης". Αυτό σύμφωνα με τα διεθνή μέσα δείχνει για ακόμα μια φορά το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και το παλάτι μετά το Megxit.

Στο επίσημο site της έκθεσης ο Χάρι δεν αποκαλείται " Αυτού Μεγαλειότης" όπως ο αδερφός τους

Ένα ακόμη φόρεμα της Νταϊάνα θα βρίσκεται στην έκθεση. Ένα ροζ σύνολο, σχεδιασμένο από τον Ντέιβιντ Σασσούν (David Sassoon). Η πριγκίπισσα το φόρεσε για πρώτη φορά στον μήνα του μέλιτος το 1981 και αργότερα στη βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία το 1982 και στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου στο Γκρίμσμπ το 1983.

dianna2.jpg
Ένα ροζ σύνολο, σχεδιασμένο από τον Ντέιβιντ Σασσούν (David Sassoon)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Κέρκυρα: Ήθελε να τους σκοτώσει ο 60χρονος- Τι όπλισε το χέρι του, πώς έγινε το μακελειό