ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Στα διεθνή ΜΜΕ η εξιχνίαση - «Ο σύζυγος τη σκότωσε μπροστά στο παιδί»

Γλυκά Νερά δολοφονία σύζυγος Καρολάιν
INTIME

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της απασχολεί τα βρετανικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, του συζύγου της Καρολάιν Κράουτς, ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Τα βρετανικά και όχι μόνο διεθνή ενημέρωσης παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν, ο οποίος «έσπασε» μετά τα συντριπτικά σε βάρος του στοιχεία που του παρουσίασαν οι αστυνομικοί.

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης εστιάζουν στη μεγάλη ανατροπή της ομολογίας του Αναγνωστόπουλου επισημαίνοντας παράλληλα και επιμέρους στοιχεία όπως ότι ο σύζυγος της Καρολάιν τη σκότωσε μπροστά στο παιδί τους.

«Εγώ τη σκότωσα» γράφει η Daily Mail χρησιμοποιώντας την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν φιλοξενώντας τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση ως το κεντρικό θέμα της ιστοσελίδας της.

«Καρολάιν Κράουτς: Ο σύζυγός της ομολόγησε τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Αθήνα» γράφει ο Independent συμπληρώνονας και τη διάσταση της ψεύτικης ιστορίας που παρουσίασε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για την επίθεση από διαρρήκτες.

Στην ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης από τον ίδιο τον σύζυγό της εστιάζει και ο Telegraph προσθέτοντας ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει αρχικά την εκδοχή της εισβολής από τρεις διαρρήκτες στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

«Ο σύζυγος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του στην Αθήνα και ότι κατασκεύασε την ιστορία με τους ληστές» γράφει η New York Post.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας για την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά εστιάζει ο Guardian.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος