ΚΟΣΜΟΣ

Το «παράπονο» του Τζο Μπάιντεν: «Μου λείπει η Τζιλ τώρα που είμαστε στον Λευκό Οίκο»

Τζο Μπάιντεν Τζιλ Μπάιντεν
AP PHOTO

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση με την σύζυγό του προχώρησε ο Τζο Μπαίντεν με αφορμή το εξώφυλλο της Vogue για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Στην προσαρμογή στην οποία χρειάστηκε να προχωρήσει ο ίδιος και η σύζυγός του από τη στιγμή που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο αλλά και σε μια προσωπική εξομολόγηση αναφέρθηκε ο Τζο Μπάιντεν στα πλαίσια του μεγάλου αφιερώματος της Vogue για την Τζιλ Μπάιντεν.

«Μου λείπει» λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Πρώτη Κυρία της χώρας αποκαλύπτοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια πάντα έβρισκαν χρόνο για να μείνουν μόνοι τους επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο για μια ημέρα.

«Όταν ήμασταν στο Ντέλαγουερ και ήμασταν παντρεμένοι μια φορά το μήνα πηγαίναμε σε ξενοδοχείο για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ρομαντικό χρόνο για εμάς και να περάσουμε χρόνο μόνοι μας» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν.

Το ζεύγος Μπάιντεν την εποχή που ο Αμερικανός πρόεδρος ηταν γερουσιαστήςAP Photo

Όπως, όμως, παραδέχεται τώρα δεν μπορούν να προγραμματίσουν κάτι ανάλογο καθώς οι «γεμάτες» ημέρες είναι μέρος του πακέτου του να είναι κανείς πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Δεν είχαμε καμία μεγάλη αλλαγή ως προς την καθημερινότητα στον Λευκό Οίκο. Είναι η μεγαλύτερη τιμή στον κόσμο το αξίωμα αυτό αλλά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα και η επισημότητα και οι τυμπανοκρουσίες δεν ήταν κάτι που αναζητούσαμε» προσθέτει ο Μπάιντεν.

«Δεν παραπονιέμαι αλλά αυτή η ζωή μας εμποδίζει να έχουμε χρόνο μεταξύ μας. Είναι απλά πιο δύσκολο» συνεχίζει την εξομολόγησή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο – και το λέω με κάθε ειλικρίνεια – να «κλέβουμε» χρόνο ο ένα για τον άλλο» λέει ο Μπάιντεν περιγράφοντας ότι ορισμένες φορές η σύζυγός του ταξιδεύει σε εκδηλώσεις στις ΗΠΑ ενώ ο ίδιος μελετά κάποιο λόγο του.

«Είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι και πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο να βρούμε χρόνο για εμάς» συμπληρώνει στο ίδιο μήκος κύματος και η Τζιλ Μπάιντεν.

Η Τζιλ και ο Τζο Μπαίντεν στο πρόσφατο ταξίδι τους στο ΛονδίνοAP Photo

Όπως αποκαλύπτει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ αυτό που καταφέρνει αρκετές φορές να κάνει είναι να γευματίσει μαζί. «Ορισμένες φορές τρώμε στο μπαλκόνι. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ημέρας που έχουμε ξεχωρίσει. Ακόμα ανάβουμε τα κεριά, ακόμα συζητάμε βάζοντας στην άκρη τα τηλέφωνα» λέει ο Τζο Μπάιντεν.

Ο ίδιος, τέλος, επαινεί την σύζυγό του για το πόσο καλά τα έχει καταφέρει με το αξίωμά της ενθυμούμενος την πρώτη φορά που την είδε να απευθύνεται σε μεγάλο ακροατήριο.

«Σκέφτηκα «αυτό είναι το κορίτσι μου», είμαι περήφανη για σένα. Και όσο συνέχιζε γινόταν ολοένα και καλύτερη» είπε ο Τζο Μπάιντεν για την Τζιλ Μπαίντεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής στο κτήριο που κατέρρευσε