ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Κάρολος - Χάρι: Μυστήριο με συνάντηση πατέρα και γιού – Τι συμβαίνει με τη σχέση τους

Πρίγκιπας Κάρολος - Χάρι: Μυστήριο με συνάντηση πατέρα και γιού – Τι συμβαίνει με τη σχέση τους

Πηγή από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα της Ουαλίας είπε στην αρθρογράφο της Daily Mail Σάρλοτ Γκρίφιθς ότι ο Κάρολος «σχεδίαζε ένα δείπνο τετ α τετ με τον Χάρι κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα» για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Να φτιάξει τη σχέση του με τον γιο του φαίνεται ότι θέλει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και με αφορμή την επίσκεψή του αυτή ο πατέρας του θέλησε να έρθουν πιο κοντά.

Μια πηγή από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα της Ουαλίας είπε στην Daily Mail ότι ο Κάρολος «σχεδίαζε ένα δείπνο τετ α τετ με τον Χάρι κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Μου είπαν ότι ο Κάρολος – που σύμφωνα με πληροφορίας ήταν στην Σκωτία όταν έλαβε χώρα η τελετή στο Παλάτι του Κένσινγκτον- σκόπευε να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Χάρι, έπειτα από την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της συζύγου του, Μέγκαν, στην Όπρα Γουίνφρεϊ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Daily Mail.

Ωστόσο, «παραμένει άγνωστο εάν το δείπνο τελικά πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί», καθώς οι πηγές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερα στο Μέσο.

Xάρι-Ουίλιαμ: Τα σενάρια για το ρήγμα μεταξύ τους

Λίγα 24ωρα μετά τη συνάντηση του Πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του Πρίγκιπα Ούλιαμ στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους Νταϊάνα στο Λονδίνο, η φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση οργιάζει εκ νέου.

Ο βιογράφος του Πρίγκιπα Χάρι Όμιντ Σκόμπι, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες στην βρετανική τηλεόραση, υποστήριξε ότι συνεργάτες και βοηθοί του Ούλιαμ διακινούσαν φήμες για την ψυχική υγεία του «μικρού αδερφού».

Το γεγονός αυτό φέρεται να θύμωσε και να απογοήτευσε τον πρίγκιπα Χάρι, επιδεινώνοντας και άλλο τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις των δύο αδερφών.

Η καλοστημένη «διαρροή» με στόχο να πλήξει την αξιοπιστία του «έκπτωτου» πλέον πρίγκιπα, συνέβη σύμφωνα με τα λεγόμενά του βιογράφου του, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο δούκας του Σάσεξ στον Tom Bradby του ΙΤV το 2019. Σε αυτή την εκπομπή είχε πει για πρώτη φορά οτι ο ίδιος και ο αδερφός του «ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους».

Στον ίδιο δημοσιογράφο η σύζυγός του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει ότι «δεν ζει απλά επιβιώνει» και είχε τονίσει ότι κανείς δεν την είχε ρωτήσει «αν είναι καλά», αφήνοντας αιχμές για τη βασιλική οικογένεια.

Αμέσως μετά ισχυρίζεται ο συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom» άρχισαν να κυκλοφορούν θεωρίες για την ψυχική υγεία του Χάρι, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν ήταν «σύμπτωση».

Η κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια φούντωσε αμέσως μετά το όργιο φημολογίας που διακινούσε το προσωπικό του Ουίλιαμ, υποστηρίζει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο μεγάλος αδερφός «ανησυχεί για την ψυχική υγεία του Χάρι» και θέλει να τον προστατεύσει.

Στο νέο ντοκιμαντέρ για τη διαμάχη των αδελφών, ο Όμιντ Σκόμπι ισχυρίζεται ότι «δεν ήταν τυχαίο» ότι οι βοηθοί του Γουίλιαμ στο παλάτι του Κένσινγκτον ξεκίνησαν «εκστρατεία δυσφήμησης» εναντίον του Χάρι την επόμενη μέρα της συνέντευξης.

«Θα έλεγα ότι δεν ήταν τυχαίο ότι λίγο μετά από την προβολή της συνέντευξης, ακόμη και την επόμενη μέρα, υπήρχαν διαρροές που προήλθαν από έναν ανώτερο υπάλληλο στο Κένσινγκτον που έλεγαν ότι ο Ουίλιαμ ανησυχούσε για την ψυχική υγεία του αδερφού του.

Αυτό τροφοδότησε τόσο άσχημα πράγματα για τον Χάρι και δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα αν ο Ουίλιαμ το σκηνοθέτησε ή όχι, κανείς δεν θα το μάθει ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι προήλθε από το νοικοκυριό στο οποίο είναι το αφεντικό».

Ο Σκόμπι μιλάει επίσης για τη Μέγκαν Μαρκλ, τονίζοντας ότι όταν «μπήκε» στη βασιλική οικογένεια δεν ήταν κοριτσάκι…αλλά μία γυναίκα γύρω στα 30 που πατούσε ήδη γερά στα πόδια της.

«Σίγουρα δεν ήταν κάποια που επρόκειτο να αλλάξει τον εαυτό της μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους γύρω της. Ένιωσα ότι έπρεπε επίσης κάποιος να τους υπενθυμίσει: Δεν είστε οι αστέρες του σόου εδώ. Υπάρχει μια ιεραρχία και δεν βρίσκεστε πολύ ψηλά σε αυτήν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Ο χειμώνας και με τη «Δέλτα» θα είναι χειρότερος – Επείγει ο εμβολιασμός