ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για 2χρονη στις ΗΠΑ: Την ξέχασαν μέσα σε «καυτό» αυτοκίνητο για 7 ώρες

θάνατος 2χρονης ΗΠΑ

Τραγωδία στις ΗΠΑ με ένα κορίτσι μόλις 2 ετών να χάνει τη ζωή του όταν το ξέχασε στο αυτοκίνητο η γυναίκα που κανονικά έπρεπε να το παραδώσει στον παιδικό σταθμό

Τραγικό θάνατο κλεισμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες βρήκε μια 2χρονη στις ΗΠΑ όταν την ξέχασε για επτά ώρες η γυναίκα που κανονικά θα έπρεπε να την παραδώσει στον παιδικό σταθμό.

Για την υπόθεση που εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα έχει συλληφθεί η 43χρονη Χουάνα Πέρεζ-Ντομίνγκο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 43χρονη κατηγορείται γιατί άφησε δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας μέσα στο αυτοκίνητο και ενώ επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες το 2χρονο παιδί.

H 43χρονη που έχει συλληφθεί για τον θάνατο του 2χρονου παιδιούThe Sun

Αστυνομικές πηγές περιέγραψαν ότι η 43χρονη είχε προσληφθεί από τους γονείς της 2χρονης Ζοσελίν Μαρίτζα Μέντεζ για να την πάει στον παιδικό σταθμό μαζί με άλλα παιδιά της γειτονιάς.

Η 43χρονη παρέλαβε την περασμένη Παρασκευή στις 6:30 το πρωί τη 2χρονη Ζοσελίν και την πήρε στο σπίτι της καθώς ακόμα δεν είχε ανοίξει ο παιδικός σταθμός.

Στις 8 το πρωί η 43χρονη φέρεται να έβαλε το παιδί στην τρίτη σειρά καθισμάτων του αυτοκινήτου τους για να την πάει στον παιδικό σταθμό.

Η 43χρονη υποστήριξε ότι «κάτι απέσπασε την προσοχή μου» και γι’ αυτό επέστρεψε στο σπίτι της ξεχνώντας ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν το μικρό κορίτσι.

To 2χρονο παιδί που βρήκε τραγικό θάνατοThe Sun

Επτά ώρες μετά, στις 3 το μεσημέρι, η 43χρονη βγήκε από το σπίτι της, μπήκε στο αυτοκίνητο και διαπίστωσε ότι το παιδί είχε πεθάνει.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή όπου συνέβη η τραγωδία επικρατούσαν θερμοκρασίες 27-28 βαθμοί Κελσίου.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αντί να καλέσει τους διασώστες η 43χρονη απλά πήρε την μητέρα του κοριτσιού και την ενημέρωσε ότι το παιδί έχει πεθάνει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Πώς ξεκίνησε ο άγριος καυγάς που οδήγησε στη δολοφονία - Τι φοβόταν η Γαρυφαλλιά