ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: 22χρονο πρώην μοντέλο του Playboy και πορνοστάρ φυλακίστηκε για ναρκωτικά και πορνεία

Flavia Tamayo
@flaviatamayooficial

Η Φλάβια Ταμάγιο, πρώην «κουνελάκι» του Playboy και νικήτρια του διαγωνισμού Miss BumBum, καταδικάστηκε σε οκταετή φυλάκιση για κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών στη Βραζιλία.

Σε φυλάκιση οκτώ ετών καταδικάστηκε η 22χρονη Φλάβια Ταμάγιο, πρώην «κουνελάκι» του Playboy και νικήτρια του διαγωνισμού οπισθίων Miss BumBum, γνωστή και ως «Powder Queen», λόγω της εμπλοκής της σε κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η Ταμάγιο είχε συλληφθεί πέρυσι σε ξενοδοχείο στη Βιτόρια, στο Εσπίριτου Σάντου της Βραζιλίας, και γδύθηκε μπροστά σε ενοίκους του ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να της βάλουν χειροπέδες.

Η Ταμάγιο, γνωστή και ως Πάμελα Παντέρα, ήταν επίσης πορνοστάρ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που είχαν στήσει ιερόδουλες. Η ίδια καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και επειδή εκδιδόταν.

Όπως έδειξαν οι έρευνες, η πορνοστάρ και οι συνεργοί της ειδικεύονταν σε σκληρά ναρκωτικά, μεταξύ των οποίων και η κοκαΐνη. Όπως διαπιστώθηκε, τα πουλούσαν σε πλούσιους πελάτες.

«Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως η ίδια είχε δημιουργήσει ένα πακέτο, έναν συνδυασμό πορνείας και πωλήσεων ναρκωτικών» είπε ο εισαγγελέας.

Η ίδια εργαζόταν στην αρχή ως κολ γκερλ, δίνοντας ναρκωτικά σε άτομα που εκμίσθωναν τις υπηρεσίες της, ωστόσο στοιχεία έδειξαν ότι είχε και μια «υπηρεσία» παράδοσης ναρκωτικών.

Η «Powder Queen» (βασίλισσα της σκόνης) είχε εμφανιστεί κάποτε στο εξώφυλλο του Playboy στην Πορτογαλία. Η σύλληψή της είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς προκάλεσε σκηνή στο ξενοδοχείο όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τη συλλάβουν, βγάζοντας τα ρούχα της μπροστά σε αυτούς, αλλά και σε ενοίκους του ξενοδοχείου.

Σε επιδρομές της αστυνομίας κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, όπλων και πυρομαχικών. Όπως είχαν πει αστυνομικοί, θεωρείται ότι η εγκληματική οργάνωση που είχαν οι εκδιδόμενες είχε ένα «πρόγραμμα σεξ» που περιελάμβανε την παροχή συνοδών και ναρωκτικών σε πλούσιους πελάτες.

Η Ταμάγιο συμμετείχε στο παρελθόν και στον διαγωνισμό Miss BumBum στη Βραζιλία, τον οποίο κέρδισε το 2018.

Με πληροφορίες από The Sun

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απογοήτευση Πετρούνια για ΕΡΤ: Ατόπημα και άδικο - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν