ΕΛΛΑΔΑ

Απογοήτευση Πετρούνια για ΕΡΤ: Ατόπημα και άδικο - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν

Πετρούνιας ΕΡΤ Ολυμπιακοί Αγώνες
INTIME

Έκδηλη η απογοήτευση του Λευτέρη Πετρούνια για την μη μετάδοση της προσπάθειας του από την ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό μη μετάδοσης της προσπάθειας του από την ΕΡΤ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και την πρόκριση του στον τελικό:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί. Εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών, για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα, για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Αυτό είναι το βίντεο που ΔΕΝ έδειξε σε απευθείας μετάδοση η ΕΡΤ, αλλά πολλές ώρες μετά τη διεξαγωγή του προκριματικού:

Η επίσημη θέση της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο οδηγός της μηχανής - Θα βάφτιζε το βρέφος του σε ένα μήνα