ΚΟΣΜΟΣ

Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Τι απαντάνε στις φήμες ότι περιμένουν τρίτο παιδί

O Tζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν
O Tζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν
Α.Ρ

Οργιάζουν οι φήμες για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου το ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα στους φίλους και την οικογένειά τους ότι πρόκειται να φέρουν στον κόσμο κι άλλο μωρό.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους ωστόσο έβαλε τέλος στη σεναριολογία. «Οι ιστορίες που ακούγονται πως η Αμάλ Κλούνεϊ είναι έγκυος δεν είναι αληθινές», ανέφερε εκπρόσωπος του ζευγαριού, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Υπενθυμίζεται ότι άνθρωποι απο το περιβάλλον τους υποστήριξαν οτι σε δείπνο που παρέθεσαν στη βίλα τους στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου το ζευγάρι είπε οτι περιμένει και τρίτο παιδί, έπειτα από τον ερχομό των διδύμων πριν από τέσσερα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα πηγές δήλωσαν στο περιοδικό Ok!: «Η Αμάλ είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, επομένως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν. Ο Τζορτζ είναι ξετρελαμένος και ανυπομονούσε να το πει σε όλους».Όσο για τα δίδυμα παιδιά; Το έμαθαν και ενθουσιάστηκαν πρόσθεσαν.

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ παντρεύτηκαν στη Βενετία το 2004 και λίγο μετά απέκτησαν τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ. Η επίσημη διάψευση από τον εκπρόσωπό τους σημειώνεται την ώρα που το ζεύγος απολαμβάνει τις διακοπές τους στην Ιταλία μαζί με τα δύο τους παιδιά και αγαπημένους φίλους.

Η έπαυλη του Τζορτζ Κλούνει είναι δίπλα στα καταπράσινα νερά της λίμνης Κόμο στην γραφική πόλη Λάλιο. Η βίλα έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων, προσωπικότητες όπως ο Μπάρακ Ομπάμα, η Όπρα Γουίνφρει, τον πρίγκιπα Χάρι, και αρκετούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και γκαράζ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Κόλαση» φέρνει ο καύσωνας διαρκείας - Έως 44 βαθμούς ο υδράργυρος - Τα μέτρα προστασίας