ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αρραβωνιάστηκε τον γυμναστή της – Η φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η Μπρίτνει και ο Ασγκάρι
Η Μπρίτνει και ο Ασγκάρι
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι.

H διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου το ζευγάρι να επιδεικνύει το δαχτυλίδι στο Instagram. Η Σπίαρς δίνει νομική μάχη για να τερματίσει τη 13χρονη εποπτεία από τον πατέρα της, ο οποίος ελέγχει τόσο την προσωπική της ζωή όσο και τα οικονομικά της.

Αποκάλυψε ότι οι όροι της συμφωνίας την εμπόδιζαν να παντρευτεί ή να κάνει και άλλα παιδιά. Το ιδιότυπο καθεστώς κηδεμονίας της επιβλήθηκε το 2008 όταν προέκυψαν ανησυχίες για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας.

Ο Ασγκάρι δημοσίευσε μια ξεχωριστή φωτογραφία του δαχτυλιδιού και του ζευγαριού να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί. Ο μάνατζερ του, Μπράντον Κοέν, επιβεβαίωσε την είδηση του αρραβώνα στο περιοδικό People.

«Το ζευγάρι έκανε τη μακροχρόνια σχέση του επίσημη σήμερα και είναι και οι δύο βαθιά συγκινημένοι από την υποστήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που δέχθηκαν» είπε.

Η Μπρίτνει και ο Σαμ Ασγκάρι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ το 2016. Ο 27χρονος personal trainer και ηθοποιός, γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν Τεχεράνη, αλλά μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 12 ετών.

Σε συνέντευξή του στο Forbes νωρίτερα φέτος, περιέγραψε την άφιξή του στις ΗΠΑ χωρίς να μιλάει αγγλικά: «Ήταν σίγουρα πολιτισμικό σοκ, το να φθάνω στις ΗΠΑ μιλώντας μία εντελώς διαφορετική γλώσσα».

Η 39χρονη Σπίαρς είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Το 2004, παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας, αλλά ο γάμος σύντομα ακυρώθηκε. Αργότερα τον ίδιο χρόνο, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2007.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολιαστούς σε εργασία, εστίαση και μετακινήσεις

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται έξαρση της ζέστης τις επόμενες ημέρες

Σχολεία - Γκάλοπ Newsbomb.gr: Το 81% διαφωνεί με τον τρόπο που ανοίγουν - Τι θα ισχύει από σήμερα