ΚΟΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: «Μάχη» για την επιμέλεια των παιδιών και τον αμπελώνα στη Γαλλία

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ
Ξανά στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί
AP

Η αντιδικία των Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ δεν λέει να κοπάσει

Νέο επεισόδιο στη σχέση Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό τους. Αυτή τη φορά όχι μόνο για την επιμέλεια των παιδιών, αλλά για έναν αμπελώνα στη Γαλλία που το ζευγάρι είχε αγοράσει όταν ήταν παντρεμένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η Τζολί κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για να κερδίσει ειδική μεταχείριση στη μακρόχρονη μάχη της επιμέλειας. Ενώ από την πλευρά τους οι δικηγόροι υπεράσπισης του Πιτ ξεκίνησαν τη Δευτέρα μια προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση απόλυσης του δικαστή που έχει αναλάβει το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο είχε αποφανθεί υπέρ της κοινής επιμέλειας των παιδιών από την Αντζελίνα και τον Μπραντ, αλλά η ηθοποιός είχε ορκιστεί να πολεμήσει για να αλλάξει αυτό. Η Αντζελίνα ισχυρίστηκε ότι τρία από τα έξι παιδιά τους ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο αλλά ο δικαστής John Ouderkirk τους το απαγόρεψε. Πρόκειται για ιδιωτικό δικαστή με τον οποίο ο Πιτ και η Τζολί είχαν συμφωνήσει να εκδικάσει την υπόθεσή τους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν μυστικές τις εξελίξεις γύρω από το διαζύγιο.

Άλλο ένα «αγκάθι» ανάμεσα στο πρωήν αγαπημένο ζευγάρι πλέον είναι και ο αμπελώνας το Chateau Miraval, στη Γαλλία. Ο Μπραντ κατηγορεί την Αντζελίνα ότι προσπάθησε να ξεπουλήσει το 50% των μετοχών της χωρίς να δώσει στον Πιτ την πρώτη επιλογή να τις εξαγοράσει.

Το κτήμα 1.000 στρεμμάτων είχε ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, καθώς ήταν η τοποθεσία όπου παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή το 2014 με τα έξι παιδιά τους παρόντες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που σκότωσε πριν αυτοκτονήσει ο σύντροφός της

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ: Τέλος το Taxisnet θα τα βρείτε στο MyAADE - Πώς θα πληρώσετε

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου