ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Έκλαιγα επί δύο ώρες» Το ευχαριστώ της τραγουδίστριας στους φανς της

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την εκστρατεία που έκαναν υπέρ της απελευθέρωσής της από την κηδεμονία.

Η διάσημη ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία «απελευθερώνεται» από τα ασφυκτικά δεσμά του πατέρα της μετά από 13 χρόνια, ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τη στήριξή τους μέσω της εκστρατείας #FreeBritney

«Δεν έχω λόγια για εσάς και τη διαρκή εκστρατεία σας να με απελευθερώσετε από την κηδεμονία. Η ζωή μου κινείται τώρα προς αυτή την κατεύθυνση !!!!! Έκλαιγα χθες το βράδυ για δύο ώρες γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω », έγραψε στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τις καρδιές σας και εσείς αισθάνεστε τη δική μου ... και όλο αυτό είναι αλήθεια». Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τον Νοέμβριο εάν θα τερματιστεί η 13χρονη επιμέλεια, η οποία της είχε επιβληθεί μετά τη θεραπεία της τραγουδίστριας για θέματα ψυχικής υγείας.

Η δικαστής Brenda Penny ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς να ελέγχει την περιουσία της κόρης του ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων

«Η τρέχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί» έκρινε μετά την υποβολή της αναφοράς, αλλά δεν τερμάτισε τη συντήρηση. Το δικαστήριο όρισε τότε τον λογιστή της Καλιφόρνια, Τζον Ζάμπελ, ως προσωρινό συντηρητή των οικονομικών της.

Στην κατάθεσή της τον Ιούνιο η Σπίαρς έσπασε τη σιωπή της για την κηδεμονία της και δήλωσε ότι την είχε αφήσει «τραυματισμένη» ζητώντας τη φυλάκιση των ανθρώπων που την είχαν υπό την εποπτεία τους.

Σε εκείνη την ακρόαση ισχυρίστηκε ότι την είχαν ναρκώσει και την ανάγκαζαν να εργαστεί παρά τη θέλησή της κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας, δεν της άφηναν να αφαιρέσει μία ενδομήτρια συσκευή για τον έλεγχο των γεννήσεων και αναγκάστηκε να μπει σε ψυχιατρική κλινική

Τα μέλη του κινήματος #FreeBritney, που ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2019 από μια μικρή ομάδα θαυμαστών, πραγματοποίησε θορυβώδεις διαδηλώσεις έξω από το δικαστήριο για την υπόθεση και «πρωταγωνίστησαν» στο ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» τον Φεβρουάριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου