ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Νιγηρία για το μαστίγωμα μαθήτριας σε σχολείο από δασκάλους αφού το ζήτησε ο… πατέρας της!

Νιγηρία μαστίγωμα μαθήτριας
Δάσκαλοι μαστίγωσαν μαθήτρια στη Νιγηρία
Twitter

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στη Νιγηρία το βίντεο στο οποίο φαίνονται δάσκαλοι σε σχολείο να μαστιγώνουν μαθήτρια μετά από παράκληση του… πατέρα της

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη Νιγηρία με πρωταγωνιστές τέσσερις δασκάλους οι οποίοι μαστίγωσαν μια μαθήτριά τους με το βίντεο να γίνεται viral. Το ακόμα πιο εξοργιστικό, δε, είναι ότι το κορίτσι «τιμωρήθηκε» με αυτόν τον τρόπο μετά από παράκληση του πατέρα της επειδή την είχε δει να πίνει αλκοόλ.

Στο βίντεο φαίνονται οι τέσσερις άνδρες να χτυπούν βάναυσα το γονατισμένο κορίτσι μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες που δεν παρεμβαίνουν παρά το γεγονός ότι η κοπέλα σηκώνει επανειλημμένα τα χέρια της για να προστατευτεί από τα άγρια χτυπήματα.

Ο πατέρας του κοριτσιού είπε στο BBC ότι είχε εγκρίνει το μαστίγωμα επειδή θύμωσε όταν είδε βίντεο με την κόρη του να φέρεται να πίνει αλκοόλ. «Ενημέρωσα το σχολείο για το περιστατικό και ζήτησα προσωπικά να της δώσουν την κατάλληλη τιμωρία επιμένοντας ότι θα πρέπει να είμαι παρών» δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Εκτός από το κορίτσι στο ίδιο βίντεο φέρονται και άλλοι τρεις συμμαθητές της να πίνουν αλκοόλ σε πάρτι γενεθλίων με τουλάχιστον έναν εξ αυτών να τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο.

Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο στα social media ο διευθυντής του σχολείου στη Νιγηρία τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ τα θύματα του μαστιγώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά εκπρόσωποι του σχολείου υπερασπίστηκαν την τιμωρία αυτή υποστηρίζοντας ότι αφενός είχαν την έγκριση των γονέων των παιδιών και αφετέρου ότι η τιμωρία αυτή προβλέπεται από τον Ισλαμικό Νόμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ – Χαμός στο twitter