ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της δολοφονίας 21χρονης κόρης πολιτικού από την Παραγουάη - Οι δράστες έριξαν 107 σφαίρες

Δολοφονία κόρης
Το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας της 21χρονης κόρης του πολιτικού από την Παραγουάη σοκάρει
Youtube

Το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας της 21χρονης κόρης του πολιτικού από την Παραγουάη σοκάρει

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας της 21χρονης κόρης κυβερνήτη της Παραγουάης, του 32χρονου φίλου της και άλλων δύο ατόμων έξω από νυχτερινό κέντρο.

Η δολοφονία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Πέντρο Χουάν Καμπαλέρο της Βραζιλίας όταν η 21χρονη Haylee Acevedo, ο 32χρονος σύντροφός της και διακινητής ναρκωτικών Omar Álvarez, η 22χρονη Kaline Reinoso και η 18χρονη Rhamye Borges έβγαιναν από το νυχτερινό κέντρο με τους ενόπλους που τους έστησαν ενέδρα να τους σκοτώνουν πυροβολώντας περισσότερες από 100 φορές.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Παραγουάης ο κυβερνήτης Ronald Acevedo είχε απορρίψει τον Σεπτέμβριο την πρόταση των αρχών για παροχή αστυνομικής προστασίας τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του προσθέτοντας ότι ο 32χρονος βρισκόταν υπό έρευνα από τις αρχές για εμπλοκή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται τα τέσσερα θύματα της ενέδρας να έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο όπως ανακοίνωσε η αστυνομία είχε κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο. Δευτερόλεπτα αργότερα πίσω από το αυτοκίνητο παρκάρει ένα δεύτερο όχημα μέσα από το οποίο κατεβαίνουν οι δολοφόνοι οι οποίοι πυροβόλησαν αρκετές φορές τα θύματά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία στόχος της επίθεσης ήταν ο Álvarez ο οποίος φέρεται να εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στα σύνορα Παραγουάης-Βραζιλίας. «Η κόρη μου βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή με το λάθος πρόσωπο» δήλωσε συντετριμμένος ο Παραγουανός πολιτικός.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τα θύματα πυροβολήθηκαν συνολικά 107 φορές με τους δράστες να χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ και ένα όπλο AR-15. Ο Álvarez δέχθηκε 32 σφαίρες, η Reinoso 14 σφαίρες, η Borges 10 σφαίρες και η Acevedo δέχθηκε έξι σφαίρες στο κορμί της.

Δύο 24ωρα αργότερα, τη Δευτέρα, η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα για τη δολοφονία. Πρόκειται για τους Hywulysson Forest, Juarez da Silva, Luis Silva, Gabriel Veiga, Farley da Silva και Douglas Ribeiro.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Στερέωνε το κινητό σε έπιπλο και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των ανιψιών του