ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Η αστυνομία κατάσχεσε 235 νεκρά ποντίκια - Προορίζονταν για τελετουργικό της Μαφίας

Ιταλία: Η αστυνομία κατάσχεσε 235 νεκρά ποντίκια - Προορίζονταν για τελετουργικό της Μαφίας

Ιταλία: Η αστυνομία έκανε έφοδο για ναρκωτικά και τελικά εντόπισε τα νεκρά τρωκτικά, τα οποία ήταν προς... φάγωμα για ένα τελετουργικό της Μαφίας!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι Αρχές της Καλαβρίας καθώς κατάσχεσαν 235 νεκρά ποντίκια, τα οποία προορίζονταν για... φάγωμα από την Μαφία, σε ένα τελετουργικό συμφιλίωσης.

Η αστυνομία της Καλαβρίας συνέλαβε τρία άτομα στην επιχείρηση που έκανε σε φάρμα, η οποία είχε σαν στόχο την εξάρθρωση ενός κυκλώματος ναρκωτικών ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική.

Όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, τα τρωκτικά βρίσκονταν σε κλουβιά μέσα σε καταψύκτες και θα χρησιμοποιούνταν από την «Ντραγκέτα», την μεγαλύτερη δύναμη της Μαφίας στην Ιταλία, σε ένα δείπνο συμφιλίωσης.

«Όταν η αστυνομία υπέκλεψε τα τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια έρευνας για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ανακάλυψε παράλληλα και την αντιπαλότητα ανάμεσα σε δυο μεγάλες οικογένειες της Μαφίας και πως ετοίμαζαν δείπνο συμφιλίωσης, με τα ποντίκια να είναι μέρος του τελετουργικού», ανέφερε ο Giovanni Malara, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης της Ιταλίας, η οποία ενημερώθηκε για το μακάβριο εύρημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ποινικό αδίκημα η κατανάλωση τρωκτικών στην Ιταλία, και μάλιστα η Corriere della Sera αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως η κατανάλωσή τους είναι σήμα... κατατεθέν της «Ντραγκέτα»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)