ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Η στιγμή της συντριβής αεροσκάφους επιχειρηματία μπροστά στα μάτια των εγγονών του

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία
Ρωσία: Ο 65χρονος επιχειρηματίας όπως και η σύζυγός του έχασαν τη ζωή τους απο τη συντριβή του αεροσκάφους

Ρωσία: Ο 65χρονος επιχειρηματίας όπως και η σύζυγός του έχασαν τη ζωή τους απο τη συντριβή του αεροσκάφους

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της συντριβής ενός μικρού αεροσκάφους στη Ρωσία στο οποίο επέβαιναν ένας 69χρονος επιχειρηματίας με τη σύζυγό του λίγο μετά την απογείωσή τους.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι το διθέσιο αεροσκαφος με επιβάτες τους Γιούρι Σαμοφάλοβ και της συζύγου του, Τατιάτνας Ποκοέβαγια, συνετρίβη μπροστά στα μάτια των εγγονών τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αεροσκάφος Α-22 παρουσίασε κάποιο πρόβλημα λίγα λεπτά μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να συντριβεί και οι δύο επιβάτες να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο Σαμοφάλοβ αποφάσισε να απογειώσει το αεροσκάφος χωρίς να έχει λάβει την άδεια από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου κοντά στη Μόσχα.

Αν και η έρευνα για τα ακριβή αίτια της συντριβής του αεροσκάφους που είχε κατασκευαστεί στην Ουκρανία και ήταν γνωστό ως Flying Fox βρίσκεται σε εξέλιξη, εξετάζεται το ενδεχόμενο στην πτώση του να συνέβαλαν και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα Readovka πριν την συντριβή του αεροσκάφους ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε πραγματοποιήσει και δεύτερη πτήση μεταφέροντας τα εγγόνια του τα οποία στη συνέχεια τον είδαν να χάνει τη ζωή του μαζί με τη γιαγιά τους.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του 65χρονου ήταν κόρη του φημισμένου στη Ρωσία αξιωματικού της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας Γκριγκόρι Προκοφίεβιτς Ποκοεβόι ο οποίος είχε λάβει μέρος, μεταξύ άλλων, και στη μάχη του Κουρσκ κόντρα στους Ναζί το 1943 κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί σε επεισόδια με Ρομά – Δέχθηκαν σκάγια και πέτρες

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά