ΚΟΣΜΟΣ

Moνακό: Επέστρεψε η Πριγκίπισσα Σαρλίν – Την αποχαιρέτησε ο βασιλιάς των Ζουλού

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό
Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό
A.P

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, μετά την πολύμηνη παραμονή της στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική που είχε πυροδοτήσει όργιο φημολογίας.

Την είδηση της «μεγάλης επιστροφής» επιβεβαίωσε ο πατέρας της στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι έσφιξε στην αγακαλιά της τα δύο της παιδιά
«Η 43χρονη Σαρλίν έφτασε στο Μονακό σήμερα το πρωί, επέτρεψε επιτέλους στο σπίτι της», δήλωσε ο πατέρας της, Μάικ Βίτστοκ από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Ταξίδεψε από τη Νότιο Αφρική στο Μονακό με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο RTL. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πριγκίπισσα έφτασε στο αεροδρόμιο του Ντέρμπαν, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Νότιας Αφρικής το βράδυ της Κυριακής.

Ο στενός της φίλος, ο βασιλιάς των Ζουλού Misuzulu, τη συνόδευσε για να την αποχαιρετήσει προσωπικά. Στις 22:40 το ιδιωτικό τζετ, το οποίο είχε πετάξει από τη Νίκαια μέσω Γιοχάνεσμπουργκ στο Ντέρμπαν, απογειώθηκε και πάλι για την Ευρώπη. Εκπρόσωπος της πριγκίπισσας ανέφερε ότι παρά τη λοίμωξη που την ταλαιπωρεί ήταν σε καλή διάθεση και ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι και να δει τα παιδιά της.

H επιστροφή της ύστερα από πολλούς μήνες παραμονής στην πατρίδα της όμως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Υπήρξαν πολλοί που πίστευαν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου και μητέρα των δύο παιδιών τους, δεν θα ξαναπατούσε το πόδι της στο έδαφος των Μονεγάσκων. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ανακοινώσει βέβαια πρόσφατα στο περιοδικό People ότι επίκειται η επιστροφή της συζύγου του, κανείς όμως δεν έχει πιστέψει τα λόγια του.

Από τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Σαρλίν έφυγε για τη Νότιο Αφρική η επίσημη ανακοίνωσε ανέφερε ότι είχε πάει για σαφάρι... Στη συνέχεια , υποβλήθηκε σε διάφορες επεμβάσεις, με μία λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού να την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

H Σαρλίν με την ΚαρολίναΑ.Ρ

Οι ελάχιστες φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν μία γυναίκα θλιμμένη, καταβεβλημένη που έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι δεν αντέχει τη ζωή του παλατιού και ο γάμος κρατιέται μόνο για τα παιδιά της.

Τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη μαμά τους στη Νότια Αφρική μόνο δύο φορές.
Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχασε την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο και δεν ήταν στο πλευρό της μικρής Γκαμπριέλα, όταν έβαλε το πόδι της στο γύψο χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις της αναπηρικό καροτσάκι.

H Σαρλέν πίνει σαμπάνια στο περιθώριο της Formula 1 το 2018Α.Ρ

Το μόνο βέβαιο είναι οτι με την επιστροφή της τα ΜΜΕ θα είναι συνεχώς στραμμένα επάνω της και κυρίως στην εξωτερική της εμφάνιση και τις μεγάλες αλλαγές που βίωσε.

Η πρώην κολυμβήτρια είναι παντρεμένημε τον πρίγκιπα Αλβέρτο Β' του Μονακό από το 2011. Τον Δεκέμβριο του 2014, η Σαρλέν γέννησε τα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Βόρεια Ελλάδα «θρηνεί» πάνω 300 νεκρούς το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Κρούσματα σήμερα: Πότε θα αλλάξει η πολιτική για το 50%+1 για τα σχολεία;

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά