ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί ο κόσμος «ξεσπαθώνει» κατά του Τράβις Σκοτ και της Κάιλι Τζένερ - Δέχονται... απειλές θανάτου

H Kάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ
H Kάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ
AP

Οργισμένοι είναι πολλοί χρήστες του διαδικτύου με τον ράπερ Τράβις Σκοτ και την Κάιλι Τζένερ, στον απόηχο της τραγωδίας που σημειώθηκε στο φεστιβάλ Astroworld, όπου οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Η σύντροφος του Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, και η 3χρονη κορούλα τους Στόρμι -που παρακολούθησαν τη μοιραία συναυλία- έγιναν στόχος από «τρολ» στο twitter και δέχονται ακόμη και μηνύματα κατά της ζωής τους.

Το Σάββατο, το όνομα της Στόρμι έγινε trend στο twitter ενώ αναρτήθηκαν απειλές θανάτου κατά της μικρούλας, της 24χρονης μητέρας της και του πατέρα της, οι οποίες στη συνέχεια «κατέβηκαν». Πολλοί τους θεωρούν υπεύθυνους για την τραγωδία στη συναυλία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοχοποιούν το διάσημο ζεύγος επειδή επέτρεψε στη μικρή να παρακολουθήσει τη χαοτική συναυλία. Πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τη σταρ των ριάλιτι και δισεκατομμυριούχο της βιομηχανίας καλλυντικών να κρατά την κόρη της στο τμήμα VIP , μαζί με την αδερφή της Kένταλ Τζένερ.

H μικρή Στόρμι

Η μικρή φοράει ακουστικά ακύρωσης θορύβου, κουνιέται και χαμογελάει στο κοινό, όπως φαίνεται σε βίντεο που είχε ανεβάσει η Κάιλι πριν από την τραγωδία
Το ζευγάρι χαρακτηρίζεται στην καλύτερη περίπτωση... «ανεύθυνο» και αδιάφορο και στη χειρότερη υπεύθυνο για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο φεστιβάλ του Τέξας.

«Το να βλέπεις ότι ο Τράβις Σκοτ έφερε την κόρη του στη συναυλία όταν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να «οργιάσουν» είναι τρελό. Η Στόρμι μάλλον είδε ανθρώπους να λιποθυμούν ή να πεθαίνουν ή να τραυματίζονται πριν από τον πατέρα της. #astroworld» έγραψε κάποιος.

«Είναι τόσο ανεύθυνο από τον Τράβις και την Κάιλι να φέρνουν έναν ανήλικο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Είναι απλά ένα μωρό. Γιατί έπρεπε να εμπλακεί σε όλο αυτό;». Άλλοι επικρίνουν τον ράπερ για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, την ώρα που η οικογένειά του ήταν πλήρως προστατευμένοι.

«Οι ελίτ είναι εδώ πάνω, προστατευμένοι και ασφαλείς, ενώ οι άνθρωποι πεθαίνουν κυριολεκτικά για αυτό να πάτε να γ@@@@@ ειδικά εσύ #kylie που έφερες το νήπιο σε ένα περιβάλλον σαν αυτό #AstroWorld.»

Ο χρήστης του Twitter @debb63 έγραψε: «Φανταστείτε να ήταν η κόρη του που πέθαινε. Δεν υπάρχει συγχώρεση #KylieJenner #TravisScott #Stormi. Τα παιδιά μου πηγαίνουν κάθε χρόνο σε μουσικά φεστιβάλ. Αλλά τα περιμένω να έρθουν σπίτι. Τόσο λυπηρό»

.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία η Κάιλι Τζένερ ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, story όπου εξέφραζε τη λύπη της για την τραγωδία . Υπογράμμισε ότι δεν γνώριζαν πως υπάρχουν νεκροί και το πληροφορήθηκαν μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας.

Διευκρίνισε ότι δεν θα συνεχιζόταν η μαγνητοσκόπηση ή η συναυλία αν το γνώριζαν. Έστειλε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων ενώ δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει και τον Τράβις Σκοτ «που νοιάζεται τόσο πολύ για τους θαυμαστές του και την κοινότητα του Χιούστον».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές