ΚΟΣΜΟΣ

H Lady Gaga φόρεσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν; Η απάντηση του οίκου μόδας

Lady Gaga
Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός της Lady Gaga ότι στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν φόρεσε αλεξίσφαιρο φόρεμα
AP

Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός της Lady Gaga ότι στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν φόρεσε αλεξίσφαιρο φόρεμα

Αίσθηση προκάλεσε στις ΗΠΑ ο ισχυρισμός της Lady Gaga ότι στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν φόρεσε ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα. Η τραγουδίστρια έκανε τον ισχυρισμό αυτό σε συνέντευξή της στη Vogue χαρακτηρίζοντας ως «μια από τις πιο υπερήφανες στιγμές στη ζωή μου» την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική ένιωσα μεγάλο φόβο όσο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Τραμπ και η παρουσία μου στην αλλαγή για τον 46ο πρόεδρο θα είναι κάτι που θα μπορώ να λέω στα παιδία μου. Τραγουδώντας σε ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα της Schiaparelli γιατί δεν ξέρω αν το ξέρουν αρκετοί για εμένα αλλά εάν δεν ήμουν αυτό που θα είμαι θα ήμουν μια πολεμική ανταποκρίτρια. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου» είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga.

Εκπρόσωπος του οίκου μόδας, πάντως, σε δήλωσή του στην Daily Mail αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το φόρεμα που φόρεσε η Lady Gaga ήταν αλεξίσφαιρο. Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος του γαλλικού οίκου μόδας Schiaparelli το μαυροκόκκινο φόρεμα της Lady Gaga «δεν ήταν στην πραγματικότητα αλεξίσφαιρο» μολονότι ο ίδιος σημείωσε ότι η τραγουδίστρια θα μπορούσε να είχε επιλέξει να φορέσει κάτω από αυτό κάποιου είδους προστασία.

«Το φόρεμα δεν ήταν στην πραγματικότητα αλεξίσφαιρο. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τι θα μπορούσε να φοράει από κάτω από το φόρεμα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του εκπροσώπου του οίκου μόδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου