ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Τρομακτική πτώση με το ποδήλατο για τον εκατομμυριούχο – Δείτε φωτογραφίες

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Τρομακτική πτώση με το ποδήλατο για τον εκατομμυριούχο – Δείτε φωτογραφίες
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό ατύχημα από το οποίο φοβήθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στην πλάτη
AP Photo/Richard Drew

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό ατύχημα από το οποίο φοβήθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στην πλάτη

Στιγμές τρόμου έζησε ο Ρίτσαρντ Μπράσον όταν τα φρένα του ποδήλατου σταμάτησαν να λειτουργούν ενώ συμμετείχε σε έναν αγώνα αντοχής στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί.

Το ατύχημα ήταν τόσο σοβαρό ώστε ο Μπράνσον να δηλώσει πως φοβήθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στην πλάτη. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για αμυχές και μελανιές στα χέρια του ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα τραύματά του στα πόδια.

Περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη ο Ρίτσαρντ Μπράνσον είπε ότι όλα σημειώθηκαν τη δεύτερη ημέρα του αγώνα Strive BVI στον οποίο συμμετέχουν φανατικοί της άθλησης: «Έστριβα σε μια κλειστή στροφή έχοντας στο αριστερό μου χέρι έναν γκρεμό και ένα αυτοκίνητο να έρχεται στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας. Πάτησα τα φρένα αλλά δεν ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα να πηγαίνω όλο και πιο γρήγορα. Οπότε οι επιλογές μου ήταν ή να πέσω στο γκρεμό ή να πέσω πάνω στο αυτοκίνητο ή να πέσω πάνω στον συναθλητή που βρισκόταν μπροστά μου. Τελικά επέλεξα το τρίτο και έτσι βρεθήκαμε και οι δύο στο οδόστρωμα»

Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σώθηκα χάρη στο κράνος μου. Και αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Έμεινα ξαπλωμένος ελπίζοντας να μην έχω πάθει κάποιο κάταγμα που θα με αφήσει παράλυτο. Αργά-αργά άρχισα να κουνάω τα άκρα μου και ανακουφίστηκα όταν ανταποκρίθηκαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Hooligans Κολωνού»: Διάλογοι που προκαλούν σοκ - «Ξεκινάει πόλεμος, θα τους γ...» (pics)

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε