ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της δολοφονίας 28χρονης στην Τουρκία: 27χρονος την σκότωσε χωρίς λόγο με σπαθί σαμουράι

Η στιγμή της δολοφονίας 28χρονης στην Τουρκία: 27χρονος την σκότωσε χωρίς λόγο με σπαθί σαμουράι
Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δολοφονία μιας 28χρονης κοπέλας την οποία ο δράστης επέλεξε τυχαία για να σκοτώσει με σπαθί σαμουράι

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δολοφονία μιας 28χρονης κοπέλας την οποία ο δράστης επέλεξε τυχαία για να σκοτώσει με σπαθί σαμουράι

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η άγρια δολοφονία μας 28χρονης κοπέλας που δέχθηκε επίθεση από έναν 27χρονο ο οποίος την επέλεξε τυχαία πριν να της επιτεθεί με ένα σπαθί σαμουράι.

Σύμφωνα με την Hurriet η Başak Cengiz περπατούσε σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης όταν ξαφνικά δέχθηκε την αναίτια επίθεση του Can Göktuğ Boz που κρατούσε στα χέρια του ένα σπαθί.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 27χρονος να ακολουθεί το θύμα του πριν τελικά να της επιτεθεί και να την χτυπήσει πολλές φορές με το σπαθί μήκους 75 εκατοστών που κρατούσε στο χέρι του. Η άτυχη 28χρονη τραυματίστηκε βαρύτατα από την επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο δράστη αφού τον ταυτοποίησαν με τη χρήση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας τον άκουσαν ψύχραιμο να περιγράφει τι ακριβώς έκανε. Όπως τους είπε στις 3 σελίδες της ομολογίας του είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα.

Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν 15 διαφορετικά αιχμηρά αντικείμενα, ανάμεσά τους και το σπαθί με το οποίο σκότωσε την 28χρονη ενώ κατασχέθηκαν και έγγραφα που σχετίζονται με το κίνητρο του δολοφόνου.

Γείτονες του δράστη είπαν στο Demirören News Agency ότι παρουσίαζε αλλόκοτη συμπεριφορά και πρόσφατα είχε απειλήσει ένα παιδί δείχνοντας του το σπαθί. Όπως προέκυψε, δε, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για 17 ημέρες μετά από χρήση ναρκωτικών και είχε λάβει ψυχολογική θεραπεία για πέντε χρόνια αν και τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε συμβουλευτεί κάποιον γιατρό.

Όσο για την άτυχη 28χρονη αυτή ζούσε στην Άγκυρα και είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια αποστολής από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ως αρχιτέκτονας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ; - «Ασφαλώς και εξετάζεται», απαντά η κυβέρνηση

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα ΜΜΜ με 8.000 κρούσματα ημερησίως

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση