ΚΟΣΜΟΣ

Το πηγάδι του θανάτου: Πάνω από 300 νεκροί - Βούτηξαν και δεν βγήκαν ποτέ ξανά στην στεριά (photos)

Το πηγάδι του θανάτου: Πάνω από 300 νεκροί - Βούτηξαν και δεν βγήκαν ποτέ ξανά στην στεριά (photos)

Άλλοι διασκεδάζουν βουτώντας στο νερό με φόντο την... άβυσσο, άλλοι καταδύονται για να εξερευνήσουν την εντυπωσιακή σπηλιά που κρύβει στα «σπλάχνα» της, σε μια βουτιά θανάτου.

Έχει το όνομα Jacob's Well. Εξωτερικά μοιάζει με μια απλή λιμνούλα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι μια παγίδα θανάτου. Παρά τη φήμη του ότι «καταπίνει» ανθρώπους, αποτελεί ένα αγαπημένο σημείο πολλών τουριστών, ωστόσο οι θάνατοι που το συντροφεύουν προκαλούν ανατριχίλα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έρχονται για να κολυμπήσουν στα καθαρά νερά του, χωρίς ωστόσο να καταδύονται βαθύτερα μέσα στη σπηλιά, η οποία τροφοδοτεί την πηγή Cypress Creek. Έχει άνοιγμα μόλις τέσσερα μέτρα πλάτος και έτσι όσοι αναζητούν τη συγκίνηση στα νερά του «πηγαδιού» δύσκολα διακρίνουν τους κινδύνους που παραμονεύουν στο εσωτερικό του.

Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι βρίσκονται στην περιοχή ανεβαίνουν σε ψηλότερα βράχια που υπάρχουν εκεί και αποφασίζουν να βουτήξουν στο στενό άνοιγμα του.

Συνολικά 300 άτομα έχουν χάσει τις ζωές τους μέσα στην λίμνη ενώ δεκάδες διάσπαρτες πινακίδες προειδοποιούν όσους τολμήσουν να χαθούν στα νερά της... αβύσσου να το σκεφτούν καλύτερα.

Δείτε της φωτογραφίες του Jacob's Well στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα νοσοκομεία της χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

H προφητική, αδημοσίευτη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή στο Newsbomb.gr: «Το τέλος θα το νιώσω»