ΚΟΣΜΟΣ

Σαρλίν του Μονακό: «Θρίλερ» με την υγεία της Πριγκίπισσας – Γρίφος το πού μένει

Σαρλίν του Μονακό: «Θρίλερ» με την υγεία της Πριγκίπισσας – Γρίφος το πού μένει
AP

Η απουσία της από το πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου το περασμένο Σάββατο στο Ντουμπάι πυροδότησε νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της - Γιατί το παλάτι δεν αποκαλύπτει πού μένει η πριγκίπισσα

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δεν θα λάβει μέρος σε δημόσια καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των εορτασμών της εθνικής ημέρας του πριγκιπάτου αργότερα αυτή την εβδομάδα, καθώς αναρρώνει από τα προβλήματα της υγείας της, ανακοίνωσε την Τρίτη το πριγκιπάτο του Μονακό.

Το παλάτι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η Σαρλίν αναρρώνει σε μυστική τοποθεσία και ότι θα αναλάβει δημόσια καθήκοντά της μόνο όταν το επιτρέψει η υγεία της.

"Ο Αλβέρτος και η σύζυγός του αποφάσισαν από κοινού ότι μια περίοδος ηρεμίας και ξεκούρασης είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η καλύτερη ανάκαμψη της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν", ανέφερε το παλάτι.

"Έχοντας παλέψει με σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αυτή τη στιγμή αναρρώνει και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες εβδομάδες", πρόσθεσε τονίζοντας ότι η πριγκίπισσα χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει από μια "κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης".

Η Σαρλίν, η οποία παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο το 2011 σε μια χλιδάτη τελετή, επέστρεψε στο Μονακό την περασμένη εβδομάδα αφού πέρασε μεγάλο μέρος του έτους στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική.

Η παραμονή της στη Νότια Αφρική πυροδότησε εικασίες για πιθανή ρήξη ανάμεσα στο βασιλικό ζεύγος - έναν ισχυρισμό που η οικογένεια αρνήθηκε.

Η πριγκίπισσα εισήχθη σε νοσοκομείο στη Νότια Αφρική τον Σεπτέμβριο για θεραπεία για λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό που την οδήγησε σε κατάρρευση.

Η εθνική εορτή του Μονακό είναι στις 19 Νοεμβρίου και όλοι περίμεναν με αγωνία την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σαρλίν, ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει και το παλάτι αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό εγκαίρως για να μην υπάρχουν προσδοκίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιασμένοι οι Βρετανοί με τον Μητσοτάκη - Πήρε «φωτιά» το τηλεφωνικό κέντρο του ITV

Απογραφή πληθυσμού 2021: Βήμα - βήμα η ηλεκτρονική διαδικασία (pics)

ΟΑΕΔ: Έρχεται αύξηση στο επίδομα ανεργίας- Πόσο θα φτάσει