ΚΟΣΜΟΣ

Πενγκ Σουάι: Θρίλερ με την τενίστρια που κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση - Η μυστηριώδης επιστολή

Πενγκ Σουάι
Αγωνία στο παγκόσμιο τένις για την τύχη της αθλήτριας
AP

O επικεφαλής της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Γυναικών (WTA) στην Κίνα δήλωσε ότι τώρα ανησυχεί ακόμη περισσότερο μετά τη δημοσίευση επιστολής στα κρατικά κινεζικά μέσα που φέρεται να έχει την υπογραφή της τενίστριας. 

Η Πενγκ Σουάι, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που ισχυρίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένας πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας, ο Ζανγκ Γκάολι, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

«Σχετικά με την πρόσφατη είδηση που κυκλοφόρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της WTA, το περιεχόμενο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ή πιστοποιηθεί από εμένα και κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή μου» γράφει μεταξύ άλλων η επιστολή. «Η είδηση που περιλαμβάνει την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, δεν αληθεύει. Δεν είμαι αγνοούμενη ούτε κινδυνεύω. Απλώς ξεκουράζομαι στο σπίτι μου και όλα είναι καλά. Ευχαριστώ ξανά για το ενδιαφέρον» αναφέρεται στην επιστολή που αποδίδεται στη Σουάι.

«Η δήλωση που δημοσιεύτηκε σήμερα από τα κινεζικά κρατικά μέσα σχετικά με την Πενγκ Σουάι απλώς εντείνει την ανησυχία μου για την ασφάλειά της και το πού βρίσκεται» ανέφερε ο επικεφαλής της WTA. «Δύσκολο να πιστέψω πως η Πενγκ Σουάι πράγματι έγραψε το email που λάβαμε» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από: Guardian

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι οδηγίες για ασθενείς που δεν χρήζουν νοσηλείας