ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ: Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ: Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Ένοπλος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο πολίτες και δύο αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, στο δεύτερο βίαιο  περιστατικό στην περιοχή μέσα σε λίγες μέρες

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά δύο πολιτών και δύο αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Δυτικού Τείχους στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις.

Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ άλλοι δύο φέρουν επιπόλαια τραύματα, σύμφωνα με το MDA.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί κοντά στην Πύλη των Αλυσίδων στην Παλιά Πόλη, μια από τις εισόδους για το Όρος του Ναού. Η αστυνομία αμέσως μετά την επίθεση, έκλεισε αμέσως τον χώρο για τους επισκέπτες

Υπήρχαν αναφορές ότι ο δράστης ήταν ντυμένος υπερορθόδοξος Εβραίος, πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε αμέσως. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος έφερε ένα αυτοσχέδιο υποπολυβόλο «Carlo» δημοφιλές στις παλαιστινιακές περιοχές, οπως γράφει η Jerusalem Post.

Αυτή είναι η δεύτερη τρομοκρατική επίθεση μέσα σε τέσσερις ημέρες στην Παλιά Πόλη του Ισραήλ. Την Τετάρτη, δύο συνοριοφύλακες τραυματίστηκαν ελαφρά σε επίθεση με μαχαίρι στην οδό Hagay στη μουσουλμανική συνοικία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο χάρτης των μη εμβολιασμένων στην Ελλάδα – Οι κόκκινες περιοχές για τους άνω των 60

The Voice: Αδερφός γνωστής τραγουδίστριας πέρασε «αέρα» από τα knockouts (video)

J2US: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και τα νέα ζευγάρια! (videos)