ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν ενέκρινε όπλο, που θα κάνει τους ανθρώπους ζόμπι

Ο Πούτιν ενέκρινε όπλο, που θα κάνει τους ανθρώπους ζόμπι

Όπλα, που θα επιτίθενται στο κεντρικό νευρικό σύστημα των θυμάτων, θα αλλάζουν την ψυχολογική κατάσταση και θα επηρεάζουν μέχρι και τα κύτταρα του εγκεφάλου φιλοδοξεί να αποκτήσει η Ρωσία.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Mail on Sunday αναφέρει ότι την ανάπτυξη τέτοιων όπλων ενέκρινε ο πρόεδρος Βλ. Πούτιν.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ τα όπλα αυτά θα μετατρέπουν τους ανθρώπους σε «ζόμπι»!

Επιστήμονες ήδη έχουν ξεκινήσεις τις έρευνες, εξέλιξη που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Ανατόλι Σερντγιούκοφ.

Πηγές από τη Μόσχα αναφέρουν ότι τα όπλα θα χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως αυτή των φούρνων μικροκυμάτων και θα αποτελέσουν «νέα εργαλεία για την επίτευξη πολιτικών και στρατηγικών στόχων».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν -σύμφωνα με την Mail on Sunday- ανέφερε «τα υψηλής τεχνολογίας οπλικά συστήματα θα είναι συγκρίσιμα σε ισχύ με τα πυρηνικά όπλα, αλλά θα είναι περισσότερο αποδεκτά από την άποψη της πολιτικής και στρατιωτικής ιδεολογίας».

Έρευνες έχουν δείξει ότι χαμηλής συχνότητας κύματα ή ακτίνες μπορούν να επηρεάσουν τα κύτταρα του εγκεφάλου, να αλλάξουν ψυχολογικές καταστάσεις, ενώ καθιστούν δυνατή τη μετάδοση υποδείξεων και εντολών απευθείας στη διαδικασία σκέψης κάποιου.

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει πως τα ψυχοτρονικά αυτά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μέχρι το τέλος της δεκαετίας σε ανθρώπους, που θεωρούνται εχθροί της Ρωσίας, αλλά και σε αντιφρονούντες.